Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканка Донецької обл. відправляла неповнолітніх дівчаток на секс-екскурсії до Москви

23 березня 2011, 13:30
Дата ефіру/події: Середа, 23 березня 13:30

Сексуальні екскурсії. Правоохоронці затримали 55-тирічну мешканку Донеччини, що протягом кількох років вивозила до Москви малолітніх дівчат для сексуальної експлуатації. Починала із власних 13-тирічних доньок, а потім перейшла на їхніх подружок. Батькам щоразу казала, що везе дітей на тижневу екскурсію.

55-річна жінка з маленького містечка на Донеччині познайомилася із чоловіком. Той приїхав з неблизької Москви, а вже за деякий час запросив до себе. Москвич гостинно запропонував приїхати разом з неповнолітньою дочкою.

Затримана:

- Он сказал, когда первый раз позвонил, что ищет женщину, и он сделал меня любовницей. Потом начал расспрашивать кто, с кем живу. Я сказала, что я вдова, что у меня трое несовершеннолетних девочек. Потом пригласил меня с дочерью. И сказал, что я его не интересую, что нужна дочь. Я начала скандалить с ним.

Скандал тривав, доки чолов’яга не запропонував 20 тисяч російських рублів за цноту доньки. Жінці пропозиція сподобалася, вона взяла гроші й вмовила дівчинку. Через тиждень обидві поїхали додому.

Затримана:

- Сначала моя дочь несовершеннолетняя, потом еще две.

Так розпочався бізнес сутенерки.

Андрій Небитов, заступник керівника управління ГУМВС України в Донецькій області:

- На протяжении длительного промежутка времени занималась вербовкой и поиском девушек несовершеннолетних и малолетних с целью их переправки в Москву для вступления в половую связь с неустановленным, на данный момент, гражданином РФ. За каждую девушку, которая была девственницей, он платил по 20 тысяч рублей.

Все йшло за планом. Коли її доньки набридли замовникові, вона взялася вмовляти їхніх довірливих подружок.

Постраждала:

- Вы все-таки верили, что он на вас женится, или это только для подработки?

- Нет, я верила, думала, что она так все рассказывала, что я не думала, что так можно уметь врать. Я думала, что все же в этом что-то есть.

- То есть, верила?

- Да.

Батькам сутенерка казала, що їдуть на екскурсію, і сама відвозила дівчат до збоченця з білокам'яної. Коли не могла знайти цнотливих дівчат, вдавалася до хитрощів.

Постраждала:

- Она говорила, чтобы я говорила этому мужчине, что я девственница. Это нужно было доказать, естественно. Она говорила, чтобы мы прокалывали себе пальцы иголкой, чтобы была кровь.

Сутенерку викрили, лише коли та встигла звозити до російської столиці 10-ох малолітніх дівчаток. І це лише доведена кількість постраждалих. За такий бізнес на цноті жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.