Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Богдан Шиндер (5 років) - потрібне термінове обстеження в Москві

24 березня 2011, 11:24
Дата ефіру/події: Четвер, 24 березня 11:24

Богдан Шиндер: між небом і землею.

Богдану 3 квітня виповниться 6 років. І почуває себе нормально, хоча вже 2 роки він б’ється за життя зі страшним ворогом - нейробластомою заочеревинного простору.

Його лікували в Києві, але списали з рахунків. Доліковували в Москві, але не долікували - відправили додому з залишковими метастазами в кістках скелета. Допомагали всім світом, оскільки звідки гроші на лікування раку у сім'ї з села у Хмельницькій області, в якій тато різноробочий, мама - соціальний працівник, і до того ж, інвалід, і є ще друга дитина в сім'ї. Тільки в Україну, за найскромнішими оцінками, люди пожертвували більше 200 тис.грн., А Московський Фонд Чулпан Хаматової - 1,5 млн. руб.

Але зараз ніхто не знає, що робити з Богданом далі. В Україні вважають, що дитина здорова, а в Росії і Польщі, що все ще хвора. Пару місяців тому ми вже було підготували сюжет про цього хлопчика з проханням про допомогу, але в останній момент німецька клініка відмовилася.

У Києві дослідження на онкомаркери показали, що ракових клітин в організмі немає. Чергова комп'ютерна томографія 10 березня не виявила нічого підозрілого, в тому числі ніяких структурних змін в кістках скелета.

АЛЕ

21 грудня сім'я їздила до Варшави для проходження MIBG обстеження (сканування всього організму за допомогою спеціального ізотопу). Результат - зберігаються залишкові метастази в кістках скелета. Далі, протягом 8 днів, Богданчика всебічно обстежували в московському інституті онкології ім. Блохіна. Сцінтіографія, МРТ, КТ, біопсія кісткового мозку зафіксували залишкові метастази в кістках скелета в колишньому обсязі. І це незважаючи на те, що вже рік дитина п'є препарат "Роаккутан", який, як були впевнені російські медики, впорається із залишками хвороби.

У світлі обставин, що склалися, батьки вирішили довіритися повністю московським онкологам, які 1,5 роки тому оперували малюка і провели АУТО ТКМ (пересадка кісткового мозку з використанням власних стовбурових клітин).

29 березня дитини знову чекають в інституті ім. Блохіна для всебічного обстеження. Будемо сподіватися, цей візит стане переломним, і дасть чітке розуміння того, що робити з Богданом далі.

Вартість поїздки - 30 000 грн.

Грошей немає. Батьки знову звертаються за допомогою до всіх добрих людей.

Таке враження, що Господь не вирішив ще долю цього хлопчика. І, можливо, саме ваші пожертви дадуть Богдану додатковий шанс на життя, оскільки за кожною перерахованої вами гривнею буде стояти рух серця і бажання добра цього не по роках серйозного хлопчикові. Тим більше, зараз ж Великий Піст. А якщо не маєте можливості допомогти грошима, то просто помоліться за нього.

 

Про дитину і потреби можна дізнатися за телефонами: 

Мама, Олена Валеріївна Шиндер +38 068 172 60 45

Папа, Шиндер Анатолій Михайлович +38 068 205 16 21

Волонтер: Анна Захарина +38 067 548 40 40

 

Допомогу можна надати за наступними реквізитами: 

Транзитний рахунок "Приватбанку" 29240825525601

МФО 315405

ЗКПО 22772795

для зарахування на миттєву картку 4405885017872216 ПриватБанк

Одержувач: Шиндер А.М.

Ви також можете надати допомогу в євро, доларах, рублях, web money, yandex, скориставшись послугами наших партнерів і друзів БФ "Аліса" http:// www.alica.kiev.ua, index.php?option=com_contact&view=contact&id=3&Itemid=62
Вказуйте, будь ласка, прізвище дитини, якій перераховуєте гроші.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.