Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині двоє хлопців пограбували знайомого й згвалтували 17-річну дівчину

30 березня 2011, 13:10
Дата ефіру/події: Середа, 30 березня 13:10

Пограбували друга і зґвалтували 17-річну дівчину. Такого накоїли двоє молодиків на Дніпропетровщині. Постраждала тепер у стані шоку. Так само, як і батьки розбійників.

Шапочки з прорізами, ніж, чіткий план. Кого обкрадатимуть - 16-річні друзі визначили заздалегідь. Біля будинку жертви терпляче чекали кілька годин. Щойно господар із дружиною поїхав у справах, почали діяти.

Затриманий:

- Я зашел первый, постукал. Она открыла. Я баллончиком попытался побрызгать ей в глаза, но она у меня его выбила, побежала к себе в комнату. Прикрыла двери. Я поднял баллончик, догоняю ее, она меня толкнула, и побежала до входных дверей.

Удома була 17-річна небога господарів. Учинити опір двом парубкам дівчина не змогла. Тож віддала їм гроші - чотири тисячі гривень. Та хлопців почала мучити ще й інша жага.

Затриманий:

- Дальше мы повели ее в комнату, положили на кровать, начали раздевать, порвали одну кофту. Первый я ее насиловал, потом - Вова. Пока я ее насиловал, Вова забрал у нее телефон с комнаты.

Гроші, ключі від машини, телефон, DVD-плеєр. Усе це майно друзі вирішили забрати з собою. Витягли ножа й наказали дівчині тікати з ними. Свої втіхи продовжили вже в лісосмузі. Ґвалтували бідолаху ще кілька годин, зізнаються, загалом разів з десять. Опівночі ледь живу жертву відпустили додому.

Юрій Медяний, перший заступник керівника Ленінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- В ходе проведения оперативно-розыскных мероприятий сотрудниками ленинского райотдела были задержаны два несовершеннолетних гражданина, жители города Днепропетровска, у них изъяты вещественные доказательства, деньги, ключи. Несовершеннолетние учатся оба в ПТУ, один из них состоит на учете, оба из неблагополучных семей.

Проти затриманих уже порушили кримінальну справу. Поки за розбійне пограбування. Стосовно зґвалтування ще чекають результатів медичних експертиз. Допитати постраждалу не вдається: дівчина у стані шоку. Прийти до тями не можуть і батьки її ґвалтівників.

Мати затриманого:

- Это просто ужас… ужас… Я их… это не потому, что он мой сын, я просто знаю, что это такое, что они чувствуют. Он мой. Мне его тоже жалко, а вы представьте, как этой девочке, он и этой девочке жизнь испортил, и себе, и всем остальным вот … Ой, это какой-то ужас.

Не менш шокований і власник пограбованого будинку. Одного з нападників одразу впізнав. Хлопця наймав на підробітки. Та платня парубка не влаштувала, тож вирішив помститися й обікрасти нещедрого господаря.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.