Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Чернігівщині затримали 81-річного педофіла

31 березня 2011, 16:03
Дата ефіру/події: Четвер, 31 березня 16:03

81-річного педофіла затримали на Чернігівщині. Протягом кількох років старий розпусник ґвалтував неповнолітніх дівчаток. Свої ж численні сексуальні подвиги дідуган старанно фіксував фотоапаратом.

Старий збоченець уже кілька днів за гратами. П'ять років тому тихий дідусь взявся опікуватися своєю малою падчеркою. А як дівча підросло, почав виявляти до дитини суто чоловічу цікавість.

Світлана, мешканка с.м.т. Любеча:

- Станет она голову мить, чи що там, дитя ж... Треба покупаться, помиться... Так он до її там, казали, приставав... Плакала…

Нездорову увагу діда до тринадцятирічної дівчинки помітили сусіди й повідомили куди слід. Правоохоронці з'ясували: за маскою порядного селянина причаївся справжній звір.

Олександр Михайлик, керівник УМВС України в Чернігівській області:

- Чоловік, якому виповнився 81 рік, вчиняє розпусні дії зі своєю падчерицею та іншими неповнолітніми дівчатами. Встановлено осіб, які написали заяви про їх зґвалтування.

Як сталося, що кілька років дід-педофіл розбещував та гвалтував дітей - "Свідок" з'ясовував у місцевих.

Світлана, мешканка с.м.т. Любеча:

- Мотоцикл у нього такий був - ИЖ с каляскою. Так дітей катав, малолєточек. Он любил таких детей.

Люди кажуть, беззубий Казанова гостинно відчиняв двері й місцевим шльондрам. Свої сексуальні подвиги дідуган акуратно фіксував фотокамерою.

Олександр Михайлик, керівник УМВС України в Чернігівській області:

- Проведений обшук, у результаті якого виявлено фото-, відеоапаратуру, штативи, негатив на якому зображений голий чоловік і неповнолітні дівчата, також фотографії і квиток до міста Санки-Петербурга.

Коли зловмисник відчув лихе, надумав дременути до Росії. Та опинився не в купе залізничного вагона, а на нарах. Проти педофіла порушено дві кримінальні справи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.