Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині водій на смерть збив велосипедистку і зник

1 квітня 2011, 16:16
Дата ефіру/події: П’ятниця, 1 квітня 16:16

На Дніпропетровщині водій на смерть збив пенсіонерку на велосипеді і втік з місця пригоди. Як з'ясували правоохоронці, кермувальник щойно закінчив автошколу, утім, водійського посвідчення ще не одержав.

Того вечора чоловік мав працювати в нічну зміну. Щоб доїхати до шахти, взяв авто, яким зазвичай кермує дружина. Утім, його навичок водія в негоду виявилося замало.

Олексій, затриманий:

- На встречу ехала машина, она вывернула, заезжала в город, ехала на дальнем свете, я ехал на ближнем свете. Я ему моргнул пару раз, где-то за метров 40, он переключил на ближний свет, и я был ослеплен.

Раптом чоловік відчув удар, а лобове скло вм'яло в салон. Чоловік перелякався, що когось збив і втік. Згодом на місці аварії знайшли скривавлену 65-річну жінку, поруч лежав її велосипед. Постраждалу одразу доправили до лікарні.

Ірина Чащина, заввідділу Першотравенської міської лікарні:

- Состояние больной при поступлении и в последующем крайне тяжелое, с ухудшением, в течение суток, не смотря на проведенную интенсивную терапию, реанимационные мероприятия, больная скончалась.

На місці аварії правоохоронці виявили уламки авта.

Віталій Таращук, заступник керівника Першотравенського РВ міліції:

- В ходе этого исследования было установлено, что данные осколки принадлежат передней фаре автомобиля марки "Таврия".

Згодом правоохоронці дізналися про 32-річного місцевого мешканця, який нещодавно купив машину цієї марки. В його гаражі стояло авто, вже із заміненим лобовим склом, проте зі слідами аварії. Винуватця ДТП затримали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.