Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині хлопець намагався згвалтувати та вбив свою 9-річну сестру

1 квітня 2011, 17:09
Дата ефіру/події: П’ятниця, 1 квітня 17:09

Сьогодні на Івано-Франківщині поховали 9-річну дівчинку. Її спочатку намагався зґвалтувати, а потім убив рідний брат. Докладніше у наступному сюжеті.

Про зникнення дитини міліцію повідомила мати. Шукали Галинку майже добу. Побачили її в меліоративному каналі поблизу середньовічного замку вже мертвою.

Алла Лемчак, керівник відділу ГУ МВС України в Івано-Франківській області:

- Дівчинка, одягу на ній не було. Було встановлено, що це дитина з слідами насильницької смерті. Були сліди удушення і колото-різані рани в області грудної клітки.

Правоохоронці почали шукати вбивцю, і майже одразу його знайшли. 9-річну дівчинку спочатку намагався зґвалтувати, а потім - жорстоко вбив її рідний брат. У скоєному зізнався одразу. Сказав, що обрізав на території замку кабель, зірвався разом із балкою і впав на дитину, яка, напевно, прийшла туди за ним. Коли побачив непритомну сестричку, вирішив поглумитися.

Алла Лемчак, керівник відділу ГУ МВС України в Івано-Франківській області:

- Коли він підійшов до дитини, в нього виникає умисел її зґвалтувати. Коли побачив, що дитина приходить до тями, він вирішив її придушити.

Мати дівчинки, яка народила 15-ро дітей, їх майже не доглядала. Троє померли. Решту виховують у місцевому інтернаті. У всіх легка розумова відсталість. Розповідати про страшну трагедію жінка відмовилася. Спілкуватися з журналістами погоджується лише старша донька. Каже, що брат понад усе любив оковиту.

Леся, сестра загиблої:

- Любив випити, дуже, аж занадто. Інколи так, що аж білочка лапала. Буянити - буянив постоянко. Я того не ожидала від брата, що він може таке зробити з сестрою.

Висновків експертизи щодо зґвалтування поки немає. Вбивцю затримано. Психіатрична експертиза має визначити, осудний він чи ні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.