Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луцьку правоохоронці затримали контрабандиста й п'яного водія

6 квітня 2011, 11:49
Дата ефіру/події: Середа, 6 квітня 11:49

Напруженим виявився ранок у Луцьку. В різних кінцях міста міліціянти ловили контрабандиста і п'яного водія.

Кермувальника ось цього "Фольксвагена" наряд ДПС зупиняв тричі. Лише після останньої спроби 29-річний водій німця пригальмував. Інспектори кажуть: розмовляв молодик нахабно, що перевозить у салоні авта - говорити відмовився.

Правоохоронці з водієм:

- Покажіть, що під сідушкою.

- Я пасажирів не перевожу.

- Це не важно, ви покажіть сідушки.

- Так там не указано, що вони мають бути.

- Вказано, ми все пробили по базі…

Транспорт таки перевірили й побачили: салон напхом напханий побутовою технікою іноземного виробництва. Жодних документів на неї не було, тож даївці припускають: електроніка або крадена, або приїхала в Україну нелегально.

Андрій Владимир, керівник сектору ДАІ у Волинській області:

- В принципі, є підозра стосовно того, звідки цей вантаж. Його походження, бо там немала кількість побутової техніки була. І разом з тим - жодних документів. Що вбачається в діях водія, буде з'ясовано в ході подальшої перевірки.

Ще одного підозрілого автомобіліста патруль затримав на іншій луцькій вулиці. Той саме намагався виїхати на центральну магістраль. Те, що з водієм не все гаразд, було видно по його автівці.

Микола Філіпчук, співробітник ДАІ у Волинській області:

- Було видно по машині: на бампері трава, колесо пробите - тобто, десь він вдарився в якусь бровку, що пробив. Коли підійшли, він сказав: "У мене нічого немає. Я тут не їхав, нічого не робив". Почав десь дзвонити, казати: "Ви мені нічого не зробите".

Діалог із явно нетверезим кермувальником продовжили вже у відділку.

Микола Філіпчук, співробітник ДАІ у Волинській області:

- Склали на нього адмінпротокол про керування транспортним засобом в стані сп'яніння і, як виявилося, що в нього і без того багато правопорушень дорожнього руху. В тому числі, і за керування у стані сп’яніння. Керування без документів, в нетверезому стані, порушення вимог знаків, швидкісних режимів. Різного роду грубі порушення.

Після такої п'яної витівки, прогнозують правоохоронці, суд позбавить горе-кермувальника прав, щонайменше, на два роки. Поновити ж водійське посвідчення дозволять тільки після складання іспиту на знання правил дорожнього руху.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Привет ребята! В тот день и в той машине был я, по-этому информация из первых рук. Останавливали нас не трижды, а один раз, документы на наши вещи у нас были, но у "мудрых" ДАИшников просто не нашлось законной причины увидеть их. Общались мы с ними не нахабно, но жестко, по закону. Во время общения инспектора показали свою безграмотность и незнание законов, свидетелем чего есть протокол, который был выданый инспектором в конце всей этой истории -- "за непристёгнутый ремень". Видео, которое они выложили - это лишь 3% из записанного нами на камеру происходящего. Задержаны мы были с 8.00 до 14.00, после чего мы спокойно продолжили свой путь.

Так что знайте свои права, обязательно знайте права и обязанности инспекторов, не нарушайте ПДД и всё будет отлично.
Славик 08.04.2011, 08:31 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.