Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Івано-франківські сутенери потрапили за грати завдяки своїй нахабності

11 квітня 2011, 12:40
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 квітня 12:40

Хотіли працювати за кордоном, а потрапили в сексуальне рабство. Земляки обіцяли роботу продавців або гувернанток, натомість забрали документи й змушували торгувати тілом на польських трасах. Дівчат били, не давали грошей і погрожували розправою. Коли одній вдалося втекти, по неї прийшли знову.

Двадцятидворічну Галину за кордон відправили земляки. Пообіцяли роботу, ще й взяли на себе виготовлення всіх документів та витрати.

Галина, постраждала:

- Роботу обіцяли в магазині. В Польщі. Відкривається новий магазин, приїхали ми в Польщу. Нас зустріли. Ми приїхали на квартиру. Рано поїхали на ринок скуплятися одежі. Поскуплялися одежі, і я просто по одежі поняла, куда я уже попала.

Робота вдень, а відпочинок вночі. Заробіток - по шістсот злотих за зміну. Дівчині залишали самі копійки на сигарети. За відмову працювати - жорстоко били і знову виставляли на варшавську трасу. Галині пощастило. За тиждень їй допоміг вирватися з рабства поляк-клієнт.

Галина, постраждала:

- Просто попросила клієнта, щоб мене звідти вивезли. Клієнт, правда, поміг. Я просто викрала документи від них. Я сказала, що я хвора, і лишилася на квартирі, і викрала документи.

Мати, донька та її співмешканець-болгарин. Про сімейний бізнес людоловів ніхто б і не здогадався, якби рабовласники не перегнули палицю. Коли Галина повернулася додому, навіть рідним не сказала, що з нею сталося. Та по неї прийшли знову. Почали погрожувати. Вимагали повернути гроші, які витратили на дівчину. Та злякалася і звернулася до міліції.

Андрій Рогалевич, керівник відділу ГУ МВС України в Івано-Франківській області:

- То донька, фактично, займалася проституцією. Мама допомагала підшуковувати дівчат. Допомагала з оформленням документів за кордон, відкриття віз, і тому подібне. Фактично, звідти пішла інформація, що вимагають кошти. Коли вже почали розбиратись, кошти вимагали за то, що її вивезли проституткою. І порушена кримінальна справа за фактом вимагання. Встановлені інші особи.

Молодшу сутенерку затримано. Жінці "світить" від 5 до 12 років позбавлення волі. Її друга-іноземця оголошено в міжнародний розшук. Мати - на підписці про невиїзд. Такий остаточний підсумок злочинного бізнесу родини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.