Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці автомийник вирішив покататися, і розбив "Мерседес" клієнта

12 квітня 2011, 12:21
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 квітня 12:21

Замість чистої машини - купа брухту. У столиці автомийник вирішив поїздити "Мерседесом" клієнта. І так промчав містом, що від дорогого легковика мало що залишилося.

"Мерседес" престижного s-класу з двома пасажирами рухався в бік столичного Виноградаря. Раптом водій утратив контроль над автом, і воно врізалося в гаражі. Легковика зім'яло й затисло між спорудою та електроопорою. Прибулі правоохоронці з'ясували, що при кермі був не власник дорогої машини, а працівник автомийки, який просто вирішив проїхатися. 30-річний чоловік дістав струс мізку, а його спільник утік з місця ДТП. Хто відшкодує господареві збитки - поки не відомо.

Анатолій, власник гаража:

- Директору мойки, где работал этот человек, придется, наверное, расплачиваться. Плюс, тому кто был за рулем.

Утім, хтось має заплатити й за роботу ремонтних бригад та простоювання тролейбусів, які не курсували більше двох годин

Андрій Федоров, інженер "Київпастрансу":

- Подсчеты включают в себя простой троллейбусов, оплату работы спецмашин, аварийно-восстановительных бригад, то есть, сумма очень значительная, но назвать точно - порядок цифр, десятки тысяч.

Збитки підраховує і власник гаража, в який врізався невдаха. Чоловік лише дивом не залишив у ньому свого авта.

Анатолій, власник гаража:

- Вчера друзья еще спрашивали, почему не ставлю автомобили, я говорю - далеко идти, поэтому решил возле дома поставить. Если бы поставил, то, наверное, с машины ничего б не осталось, или половина машины была бы побитая.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини пригоди, автомийника затримали. До речі, в Києві це вже не перший випадок, коли працівник СТО чи мийки розбиває транспорт, залишений власником. За останні два місяці під час таких прогулянок пошкодили три машини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.