Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві активізувалися жартівники-мінери

14 квітня 2011, 14:32
Дата ефіру/події: Четвер, 14 квітня 14:32

"Не жартувати по телефону", - не раз попереджала міліція. Проте злі жартівники щоразу пожвавлюються після терористичних актів у світі. Так по трагедії в Мінську в Києві мінували потяг і навчальний заклад.

Повідомлення про замінований потяг "Київ-Москва" правоохоронці отримали о сьомій вечора. Витівками з такими дзвінками на залізничному вокзалі нікого не здивуєш. Проте після подій у сусідній Білорусі спецслужби в підвищеній готовності.

Олена Мельник, керівник відділу УМВС України на Південно-Західній залізниці:

- Евакуйовано було 19 чоловік обслуговуючого персоналу і  276 пасажирів. Прийнятими мірами вибухових речовин виявлено не було, і через одну годину потяг був відправлений.

Іще за годину затримали мінера, а точніше, мінерку. Нею виявилася 36-річна киянка. Що цього робити не можна - їй ніхто не пояснював. Торік вона вже таке скоїла. Покарання у вигляді штрафу не подіяло. Слідчі міркують, як покарати порушницю тепер.

А кількома годинами раніше вибухотехніки рятували коледж у Шевченківському районі. На місце примчали й пожежники. Вони отримали інформацію про охоплену полум'ям спортзалу.

Марина Макаренко, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Після виїзду спеціальних служб на місце події було евакуйовано студентів викладачів співробітників ВУЗА близько тисячі чоловік, і це тривало декілька годин.

Телефонного терориста швидко впіймали. Другокурсник у такий спосіб вирішив влаштувати собі вихідний. Вдалося, кажуть міліціянти, та водночас студент заробив штраф або умовний термін.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.