Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В одній із львівських шкіл батько школярки побив її однокласника

14 квітня 2011, 16:21
Дата ефіру/події: Четвер, 14 квітня 16:21

В одній зі львівських шкіл батько школярки побив її однокласника. Восьмирічний хлопчик, начебто, намагався роздягти дівчинку та сфотографувати. Тепер у цій заплутаній історії розбирається міліція.

Пані Юля привезла восьмирічного Сашка до лікарні - знімати побиття. Хлопчик стверджує: його у шкільному коридорі при інших дітях відлупцював батько однокласниці.

Сашко, постраждалий:

- Її тато взяв мене, підкинув, і отак ногою тупнув. Я отак не міг шевелитися. Він потім почав копати, копати, і ще копати. Він взяв мене за шкірку, і потім ще в коридорі почав копати, бити.

Лікарі діагностували у хлопчика легкі тілесні ушкодження.

Олег Галузинський, лікар-травматолог Львівської міської дитячої клінічної лікарні:

- Є множинні забої тіла. Удари були слабі, таких насторожуючих, показів навіть для рентгену в тої дитини нема.

Свідками інциденту були однокласники Сашка. Вчителька прибігла вже на галас і зупинила шарпанину.

Євгенія Оліярник, вчителька:

- Я, як звичайно, закінчила урок, вийшла в коридор і побачила там шум. Бачу - батько стоїть, я підійшла: "Що сталося?" Бачу, батько сварить дитину: "Якщо ти ще раз тронеш мою дочку..." От. Ну, він плаче.

Батько дівчинки пояснює: зустрічав доньку біля школи. Каже, втратив самоконтроль, коли побачив її у сльозах та розхристану. Вмить вибіг на другий поверх закладу і взявся до малого кривдника.

Євген Дейнека, батько дівчинки:

- Я його потягнув, щоб він вийшов із класу. А та дитина впала на коліна, і кричить диким вереском. Я підійшов до нього, штовхнув ногою в бедро: "Піднімайся, ідем зі мною в коридор". Ну, то шоу. Я його витягую в коридор, відповідно, кричу: "Якщо ти ще раз вчіпиш мою доньку, чи пальцем доторкнешся, я тобі не знаю, що зроблю". Дав йому ляпаса по голові, і відходжу в сторону.

Батьки дівчинки переконані: Сашко змушував її до непристойностей. Такого висновку дійшли після розмови з донькою.

Наталя Дейнека, мати дівчинки:

- Мама, він мене душив, він мане отак вот взяв і тягнув в хлопчачий туалет. Тобто, там почав копати, кричати там: "Я тебе на камеру буду знімати!" Витягнув телефон, почав її роздягати.

Юлія Гриншпун, мати постраждалого:

- В них були якісь там свої конфліктні ситуації, вона там забрала його курточку, він забрав її курточку, і так вони тягали один одного, і це нормальні стосунки.

Обидві сім'ї написали заяви в міліцію. Одні батьки звинувачують чоловіка, що відлупцював їхнього сина. Інші - закидають школяреві побиття й розбещення їхньої доньки.

Денис Харчук, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Відповідно зараз двоє дітей, які приймали участь в конфлікті, скеровані на медичну експертизу, щоб визначити ступінь тілесних ушкоджень. Батько дівчинки, яка приймала участь в конфлікті, також написав заяву про побиття його доньки.

Поки міліція розбирається в заплутаних стосунках двох родин, львівські освітяни взялися до профілактики "методів Лінча". У всіх школах міста проведуть виховну годину з батьками. Вони мають засвоїти просте правило.

Володимир Огура, керівник відділу освіти м. Львова:

- Батько однієї дитини не має права, насправді, не може підходити за жодних обставин до іншої дитини. Мова навіть не йде про фізичне втручання. Ми будемо намагатися вберегти, як би це не звучало, вберегти дітей від батьків.


Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Батько дівчинки захищав своє дитя. Я б вчинила те ж. Вчу дітей давати "здачі", якщо кривдників так виховують, то хай отримають на горіхи!
Ірина 20.11.2020, 22:31 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.