Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині водій спочатку оббризкав пенсіонера брудом, а потім побив

18 квітня 2011, 12:20
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 квітня 12:20

Замість вибачень - стусани й погрози. У Коломиї водій легковика побив пенсіонера після того, як обляпав його брудом з-під коліс. Кермувальник визнав свою вину лише після виклику в міліцію.

Інцидент стався поблизу районного пенсійного фонду. Чоловік ішов на базар по продукти. Провулок без тротуарів. На дорозі - баюри. На зустріч мчав "Мерседес". Водій не зважив на перехожого, не пригальмував, тож обляпав його багнюкою. Пенсіонер зауважив кермувальникові, на що дістав удар в обличчя.

Віктор Васильович, постраждалий:

- Летів на швидкості більше 50 км по цих калабанях (баюри з водою - ред.,), я відскочив до стовпа, і сказав йому: "Куди ж ти їдеш? Не маєш куди їхати?" Він вискочив з машини, він мене вдарив, копнув, в шию вдарив. Найгірше було те, що він сказав: "Я тебе зараз тут на цей паркан, на ці гачки повішу".

Свідками пригоди стали кілька жінок, що розмовляли неподалік. Коли побачили сварку, втрутилися. Хотіли допомогти перехожому, а водія поставити на місце. Не вдалося. Свідки почули погрози й на свою адресу.

Любов, свідок:

- Їхав автомобілем прямо на нього. Там калабаня, посунутися нема куди. І він виходить знімає шапку (з нього), б'є по лиці, копає. Три або чотири рази виходив, сідав у машину, знову вилазить, доганяє, і, знову ж, б'є людину. Він мені теж погрожував, що найме хлопців, мене будуть матюкати.

Лілія, свідок:

- Не вибачався, нє. Зухвало так себе веде, і навіть не вибачався.

Постраждалий та свідки припускають: це міг бути постачальник однієї з крамниць, що розташовані біля дороги. Після інциденту водій пішов до однієї з них.

За півгодини під'їхали правоохоронці, та водія вже не було. Згодом його таки знайшли - за номером автомобіля, який запам'ятали свідки. У відділку кермувальник спочатку відмагався, а згодом визнав: справді повівся не чемно, і пообіцяв перепросити пенсіонера. Міліція вирішує, як кваліфікувати справу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.