Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині 12-річна дівчинка народила здорову дитину

19 квітня 2011, 11:11
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 квітня 11:11

На Львівщині 12-річна дівчинка народила дитину. Зі здоров'ям в обох усе гаразд. А от із законом - ні. Правоохоронці тепер шукають "щасливого батька", який вступив у протиправні статеві стосунки із неповнолітньою.

Лікар (говорить до дитини):

- Ми вже називаємося Христинка, нам вже є 8 діб.

Дванадцятирічна мати Христинки, попри юний вік, виносила та народила немовля без ускладнень. Тепер доглядає за донечкою не гірше, ніж дорослі.

Адріана Шикула, керівник відділення Пустомитівської центральної районної лікарні:

- Дуже гарно вона себе показала, гарно доглядає за дитиною, молоко є, дитина в вазі прибуває. Якихось порушень, відхилень ми не виявили. Медсестри навіть зауважують, що, порівняно з іншими мамами, дуже гарно, добре справляється з своїми обов'язками.

Зі слів породіллі, її десять місяців тому зґвалтувало троє невідомих у районному центрі. Дівчинка із незаможної багатодітної родини - вона найстарша із п'ятьох дітей. Мати та вітчим її станом особливо не переймалися.

Тетяна Стахів, керівник Пустомитівського районного центру соціальних служб:

- Було приховано той факт, що дівчинка вагітна. Дівчинка на обліку ніде не перебувала. Тобто, вияснилося же сам на сам під час народження.

Односельці юної матері у зґвалтування не вірять, а про її родичів відгукуються не надто позитивно. Мають свою версію, однак на неї лише натякають. І сподіваються, що батька розшукає міліція.

Катерина, сусідка:

- Вони п’ють, а в крамниці так багато були набрали. Хто, хто згвавтував?! Який би був якийсь такий дурний, чи то фігурантка, чи то щось таке?

Одними із перших відвідали маленьку маму правоохоронці.

Володимир Гаврилюк, в.о. прокурора Пустомитівського району:

- Зокрема проводиться перевірка факту вступу з цією дитиною в статеві відносини і встановлюються обставини цієї події. Крім того, прокуратурою району теж проводиться перевірку обставин життя навчання цієї дитини.

Слідчі обіцяють серйозно поговорити із вчителями маленької породіллі, її вітчимом та матір'ю, яка теж очікує на дитину, і має народити за 2 місяці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
я вагітна в 12 років і проце мої батькі незнають
катя 19.04.2017, 16:09 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.