Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 29 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Колишнього нардепа Віктора Лозинського засудили на 15 років ув'язнення

21 квітня 2011, 14:43
Дата ефіру/події: Четвер, 21 квітня 14:43

Фінал резонансної справи: колишній народний депутат Віктор Лозинський уже не підсудний. Суддя оголосила вирок екс-парламентареві та його поплічникам, яких разом звинувачували в жорстокому вбивстві людини.

На лаві підсудних - троє. Вони - в очікуванні вироку. Найспокійніше поводиться головний обвинувачений - екс-парламентар Віктор Лозинський. Поруч із ним - екс-прокурор Голованівського району Євген Горбенко та єгер Василь Перепелиця. Фігурує у справі й колишній керівник районної міліції Михайло Ковальський: він розкаявся та співпрацює зі слідством. Майже п’ять годин суддя проголошує вирок. За весь цей час на обличчі Лозинського не здригнувся жоден м’яз.

Нелі Ластівка, суддя Дніпровського районного суду м. Києва:

- К 15 годам лишения свободы.

Екс-прокурора Горбенка засудили до дев’яти років, єгера Перепелицю - до чотирьох. Саме останній протягом слідства намагався взяти всю провину на себе, аби прикрити Лозинського. Легким переляком відбувся Ковальський. Екс-міліціянт дістав 5 років в'язниці, але з трирічним відтермінуванням вироку. Якщо за цей час не порушить закон, за грати не піде. Адвокат Лозинського з результатом резонансного судового процесу не згоден.

Віктор Грицюк, адвокат:

- Будем подавать апеляцію.

Лозинський упевнений: його справа - це політичне замовлення. Популярна фраза серед українських чиновників, коли доводиться відповідати за порушення закону. Вони ж до того не звикли.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Чому не написали, як суддя потім вибачалась, що прийняла таке рішення -" вибачте у нас діти, а на нас з самого початку тисли такі люди, що ми жили півроку в страсі. "Що ще скажеш, адже справа в суді розвалилась, про що і прокурор сказав, нащо з ГПУ йому відповіли - не хвилюйся, все буде, як треба.

Напад на Лозінського готувався, до уваги не було прийняті покази 48 свідків, навіщо було влаштовувати весь цей ніби то суд, люди їздили за свій кошт з Голованівська до Києва, а це 300 км, коли жодні свідчення до уваги не взяли. Все побудоване на брехливих свідченнях нач.райвідділу внутрішніх справ Ковальського, який "тісно співпрацював з Каліфіцьким", майстером фальсифікацій! Результат - Ковальський отримав свободу, хоча це була єдина озброєна людина із звинувачених! Почитайте статтю М.Василь, газета "Факти" 22 квітня 2011 р. Раніше, як сказала Василь, всі публікації йшли лише через генерального! От вам і політична розправа, а от ворогів у Лозінського серед місцевих хабарників-глав адміністрацій було більше, чим достатньо. Але в нашій країні з корупцією борються лише на словах..... Всіх неугодних прибирають, посилаючи на них озброєних наркоманів Олійників....

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.