Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську адвокат-аферист відстрілювався від своєї клієнтки

28 квітня 2011, 09:46
Дата ефіру/події: Четвер, 28 квітня 09:46

Стрілянина у Луганську. Один з адвокатів із травматичної зброї відбивався від своєї клієнтки. Жінка каже, що юрист узяв гроші, нічого не зробив і зник. Коли ж випадково його побачила, служитель Феміди дістав зброю і почав стріляти.

Ользі Сінчук адвоката порекомендували знайомі. Він запропонував скласти угоду та оформити доручення. Коли документи були готові й підписані, жінка передала гроші.

Ольга Синчук, постраждала:

- Взял гонорар 10 тысяч долларов. Побыл адвокатом 4 дня и исчез. Ничего не сделав, абсолютно.

Пошуки зниклого з грошима адвоката тривали кілька місяців. Аж раптом жінка випадково сама натрапила на нього. Каже, запропонувала поговорити. Та чоловік, не довго думаючи, дістав зброю і став стріляти.

Юлія Гундарева, свідок:

- Он сидит - протянута рука. И стрельба. Я испугалась, развернулась и побежала. Страшно, конечно, и неожиданно.

Кілька куль застрягли в автівці постраждалої, решта просвистіли повз жінку.

Ольга Синчук, постраждала:

- Мимо пролетела касательно. Ожог был вот здесь, на руке и вот здесь волосы опалились. Истерика была. Сейчас даже вспомню - плохо.

Обстріляна жінка звернулась до міліції. Там почали розслідування. Тепер справу передали до суду. Щоправда, факту шахрайства з грошима з боку адвоката там не побачили. Підписана угода складена цілком на користь несумлінного юриста. Правники кажуть, аби не вскочити в таку халепу, треба уважно читати документи, перш ніж їх підписувати.

Володимир Сенаторов, юрист:

- Любой гражданин, клиент должен оговаривать и письменно закреплять условия труда адвоката, и это обстоятельство позволит клиенту ставить вопрос, или в гражданском порядке, если он недоволен работой своего представителя.

Пізніше з'ясували: на рахунку адвоката-стрільця, принаймні, три схожих шахрайства. Його ошукані жертви домагатимуться, аби чоловіка позбавили права вести юридичну практику.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Какие новости???? Вы разобрались с Вашим обидчиком????

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.