Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві чоловік заліз поспати в чужий автомобіль

28 квітня 2011, 10:10
Дата ефіру/події: Четвер, 28 квітня 10:10

Нічліг у чужій машині. Мешканця святошинського району Києва звинувачують у крадіжці авто магнітоли. А він твердить, що не злодій. Просто не хотів мерзнути надворі, тому й заліз до чужого транспорту.

Пізно ввечері ця автівка сповістила господарів про небезпеку. На звуки сигналізації чоловік і дружина вибігли на балкон, але не побачили нічого дивного. Та, про всяк випадок, спустилися до машини. Щойно наблизилися, як із салону вискочив чоловік.

Ніна, постраждала:

- Он пытался убежать. Дергала его за петельку сумки, он падал лицом прямо об землю, а в руках была отвертка, не знаю, какое, - он хотел найти ей применение. Он что-то искал в карманах.

Господар повалив незнайомця на землю. У кишені знайшли ножа, а в сумці - кепку та автомагнітолу. Зловмисника передали до рук правоохоронців.

Дмитро Тильний, керівник відділу Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Доставлено до райвідділку, де на даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 ККУ ч 1.

Затриманий не погоджується. Каже, що ліз до автівки не красти, а хильнути, покурити й відпочити. Коли тікав, прихопив ще й авто магнітолу.

Затриманий:

- Я залез поспать на заднее сидение.

- А почему именно автомобиля?

- А что мне, на улице ночевать?

Нині слідчі перевіряють підозрюваного на причетність до інших автокрадіжок. Хоча ув'язнити його доведеться вже за те, що обібрав цю машину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.