Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині дружина вбила чоловіка ударом ножа в серце

29 квітня 2011, 14:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 квітня 14:48

На Миколаївщині сварка подружжя закінчилася смертю чоловіка. Дружина вбила його ювелірним ударом ножа в серце. Каже, то вона так боронилася. Деталі в наступному сюжеті.

Жили вони разом вісім років. Діти вже дорослі. Тож дбали лише про себе, мали невелике господарство. Здавалося б, ось вона - безтурботна старість. Аж ні, не кохав чоловік своєї громадянської дружини, й були на те свої міркування.

Віталій Коваль, в.о. керівника Снігурівського РВ міліції:

- Чоловіка не задовольняла сама його дружина, і інші побутові вимоги, як вона готувала їжу, і так далі.

Він умовляв жінку змінитися. Намарне. Навіть сусіди жаліли чоловіка, бо й самі були не ліпшої думки про господиню. Він випивати почав. А потім твердо вирішив піти від неї.

Віталій Коваль, в.о. керівника Снігурівського РВ міліції:

- Як завжди, між ними виникла сварка, в ході якої він сказав, що проживати з нею більше не бажає, зібрав речі і хотів вийти.

Проте, на веранді дружина перегородила йому вихід. Тоді чоловік узяв ножа і почав лякати жінку - мовляв, випусти, бо заріжу. Вона вдала, що скорилася. А потім вихопила зброю і штрикнула коханого у груди.

Леонід Заставенко, експерт-криміналіст Снігурівського РВ міліції:

- Удар наносили обычным кухонным ножом, которым наносили хлеб.

Вижити чоловік не міг, бо ніж увійшов просто в серце.

Леонід Заставенко, експерт-криміналіст Снігурівського РВ міліції:

- При осмотре трупа было установлено, что трупу нанесли один удар ножевой в область груди, отчего он скончался на месте преступления, не приходя в сознание.

Горе-дружина сама викликала міліцію. Взялася запевняти: вона жертва. А він - справжній тиран, за чарку алкоголю ладен був убити.

Затримана:

- Он на меня нападал, он взял первый нож, я хотела у него его забрать, нечаянно вбила.

Чи справді був це самозахист - нині з'ясовують. Горе-дружину затримали. Проти неї порушено кримінальну справу за фактом навмисного вбивства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Подобное убийство произошло 7 июля 2017 г. в Северодонецке Луганской области. Во время ссоры 35-летний муж избил 19-летнюю супругу, в ответ девушка схватила кухонный нож и одним-единственным ударом убила своего горе-мужа. Труп пролежал около месяца, пока странный запах начал распространяться в соседние квартиры через вентиляции, отдушины, розетки, а также по всему подъезду. Во время знойной погоды трупный запах всё усиливался и стал такой сильный, что соседи вызвали спасателей и правоохранителей. В квартире был онаружен труп, запах пропитал стены, потолок, пол, мебель. В ходе разыскных мероприятий была задержана 19-летняя Юлия. По словам соседей, супруги очень часто скандалили, и даже ссоры доходили до рукоприкладства. Женщине грозит до 10 лет тюрьмы.
Гость 16.08.2017, 09:51 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.