Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Двох молодих графітників затримали за розмальовування електрички

6 травня 2011, 21:05
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 травня 21:05

Ці хлопці у доброму гуморі, хоч їх і затримала міліція. Жартують - надворі повно наркоманів та злодюжок, а їх затримали - за творчість.

Затриманий:

- Пришло 4 милиционера, 2 работника железной дороги и один охранник. Работники транспортной милиции достали пистолет и сказали: "К стене".

Міліція не проти мистецтва. Та не в цьому разі. Ось цей кількаметровий напис - головна претензія до молодиків. Кажуть - це вандалізм.

Ольга Єцкало, керівник відділу УМВС України на Південно-Західній залізниці:

- Дані особи затримані за розфарбування нерухомого майна Південно-Західної залізниці. За даний вид правопорушення вони сплачують штраф від 3-10 неоподаткованих мінімумів або виправні роботи від одного до двох місяців.

Тепер усе залежить від суми шкоди. Якщо залізничники нарахують чималі збитки, ця історія може отримати й кримінальне продовження. Хлопці із такою перспективою категорично незгодні. Разом із графітниками в халепу вскочив й інший митець - майбутній режисер документальних фільмів. Каже, саме знімав курсову роботу.

Юрій, студент:

- Я снимаю фильм о граффити. Основная тема "Граффити - это искуство или вандализм". Я вот пытаюсь разобраться в этом вопросе, и вот попал сюда.

За словами студента, частину фільму обов'язково присвятить відповідальності за таке малярство. Він погоджується - стихійні художники не визнають перепон і заборон. Ось цих, наприклад, молодиків упіймали на гарячому. Вони навіть не намагалися виправдовуватися, адже ще й фільмували свої дії.

Затриманий:

- Забор стоит на месте, его видят мало людей, а электричка катается по городу и за день её может увидеть большое количесво людей.

Правоохоронці ж радять митцям дотримуватися закону і не гратися з вогнем. А графітники тим часом продовжують шукати слави, визнання та адреналіну, розмальовуючи вагони. І, судячи з усього, війна між ними триватиме й далі.  

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.