Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві викрили два масажних салону з інтим-послугами

12 травня 2011, 14:30
Дата ефіру/події: Четвер, 12 травня 14:30

У Миколаєві правоохоронці викрили два популярних серед місцевих чоловіків масажних салони. Та клієнтів приваблював не якісний масаж: дівчата надавали відвідувачам інтимні послуги.

Так звані масажні салони були у звичайних винайнятих квартирах. Тут дівчата і мешкали, і обслуговували клієнтів.

Валерій Коба, в.о. керівника відділу УМВС України в Миколаївській області:

- В среднем заработок фирмы составлял около 5 тысяч гривен в сутки, при этом на преступников работало от 6 до 9 женщин, занимающихся проституцией.

Повії отримували по 50 гривень за кожного клієнта. У борделях практикували інтим у збоченій формі - тож від охочих не було відгону. Працювали ж тут переважно мешканки Миколаєва - віком від 18 до 20 років.

Повія:

- Вы здесь живете или что вы здесь делаете?

- Да, мы здесь живем.

- А что вы еще здесь делаете?

- Живем.

- А? Живете и работаете, да?

- Мы ж вас просили, пожалуйста, не снимать.

У квартирах, де панувала розпуста, правоохоронці вилучили чимало візиток із рекламою "масажу", а також оголошення про набір дівчат віком до 27 років на роботу. Засновники бізнесу не лише намагалися його розвивати, а й навіть платили податки як приватні підприємці.

Валерій Коба, в.о. керівника відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Одна из групп преступников осуществляла свою деятельность под видом предпринимательской деятельности в сфере охраны здоровья. Соответственно, были зарегистрированы в установленном законом порядке. Инкриминируется им ряд статей криминального кодекса, по которым предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок от 4 до 7 лет лишения свободы.

Засновників борделю затримали. Проти них порушено 4 кримінальні справи. Дівчата, що працювали в так званому салоні, заплатять штраф.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.