Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті затримали торговця засобами для прослуховування

13 травня 2011, 14:39
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 травня 14:39

На Прикарпатті затримали підприємця, що незаконно торгував засобами для прослуховування. При чому, охочих влізти в особисте життя інших було немало.

За 60 км від обласного центру - Коломия. Один із місцевих вирішив заробляти на життя продажем шпигунських штучок. Налагодив канал із постачання техніки з Китаю. Робив замовлення через Інтерент, а потім завозив контрабандою.

Марія Римар, прес-секретар УСБУ в Івано-Франківській області:

- Мініатюрні відеокамери з USB-портами, замасковані під кулькову ручку, запальничку, чоловічий годинник та брелок для ключів від автомобіля. А крім того, GSM-мікрофон з дистанційним підсилювачем.

Це - вилов івано-франківського Джеймса Бонда. Жменю таких пристроїв виявив свого часу у своєму кабінеті керівник області.

Михайло Вишиванюк, голова Івано-Франківської облдержадміністрації:

- Робив порядки, відкрив коробки, жучки знайшов. Хто це робив - не можу сказати, спецслужби мають більш досконалі засоби. Очевидно, цікавилися, що я роблю, не спецслужби. Я сказав: хай слухають, може щось навчаться.

Жучки виявив на власному столі й івано-франківський мер. А якось до нього прийшов відвідувач із диктофоном у кишені.

Віктор Анушкевичус, Івано-Франківській міський голова:

- Він прийшов із записним засобом, і пробував провокувати мене. Він просив певні преференції у мене, як у міського голови, і дуже голосно говорив про те, що готовий віддячити за ці преференції. Зрозуміло було, що це провокатор.

Охочих порпатися в чужій білизні немало. А за купівлю, використання і збут таких засобів підприємець може сісти за грати на 10 років. Натепер кримінальну справу передано до суду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Fell out of bed feleing down. This has brightened my day!
Mia 23.07.2012, 04:40 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.