Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську затримали хлопця, який чотири рази "мінував" свій коледж

13 травня 2011, 13:14
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 травня 13:14

У Дніпродзержинську затримали телефонного терориста. За півтора місяця вісімнадцятирічний студент-першоркурсник устиг аж чотири рази "замінувати" власну альма-матер.

Повідомлення про замінування для Дніпродзержинського індустріального коледжу - не новина. З кінця березня так зривали навчання чотири рази.

Аркадій Салей, директор Дніпродзержинського індустріального коледжу:

- Когда прозвучал третий звонок, это было все ясно. Нам необходимо было принять решение об эвакуации, хотя можно было это и не делать. А 4 раз, это было вчера в 8:45, то, сообщив руководителю уголовного розыска, он сказал, что не надо эвакуировать, мы в работе.

Цього разу невловимого терориста затримали. Як і припускали, підозрюваним виявився студент-першокурсник.

Владислав, підозрюваний:

- Первый мой звонок в конце марта, второй - в начале апреля, третий - в конце апреля, и четвертый в начале мая.

Олег Плачков, керівник Дніпродзержинського МУ міліції:

- Звонивший, полагая, что его личность будет установить невозможно, осуществлял звонки с телефона-автомата, после чего покидал место преступления, в последствии наблюдал за действиями МНС милиции, скорой помощи, эвакуации учащихся.

Директор коледжу розповів: за останні два місяці парубок пропустив сто двадцять годин лекцій і семінарів. З минулого семестру прогулів побільшало втричі. Матір студента викликали аж вісім разів, але вона з'явилася, коли сина затримали.

Аркадій Салей, директор Дніпродзержинського індустріального коледжу:

- Зарекомендував себе як скритний, неправдивий, та необов'язковий студент. Протягом навчання систематично допускав пропуски занять без поважних причин.

У квітні Владиславу виповнилося вісімнадцять, тож за перші два виклики доведеться відповідати його мамі. За два останні - кримінальний кодекс передбачає хлопцеві від двох до семи років ув'язнення.

Владислав, підозрюваний:

- Я раскаиваюсь в содеянном, и советую всем, чтобы никто так не делал, потому что это приводит к плохим последствиям.

Найцікавіше, що парубок навчався на юриста. Слідчі кажуть: якби пар не пропускав, можливо, ліпше б знав закони. І добре поміркував, перш ніж телефонувати й страхати замінуванням.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.