Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві 17-річна дівчина заробляла собі на розваги проституцією

13 травня 2011, 13:29
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 травня 13:29

Немає грошей на дискотеки - піду в повії! Так свій фінансовий стан вирішила поліпшити 17-річна мешканка Полтави. Вдень шукала клієнтів, вночі - розважалася у клубах.

Худорляве дівча у брудному одязі і з перегаром. Такою неповнолітню Вікторію затримали правоохоронці на околиці Полтави. Свого промислу юна повія не приховувала, в розпал дня чекала на чергового клієнта.

Артем Ширай, оперуповноважений відділу УМВС України в Полтавській області:

- Дівчина сімнадцятирічного віку, з 13 років перебуває на обліку в органах міліції, виховується матір'ю, батька немає. В школу практично не ходе.

На уроках не цікаво, в однокімнатній квартирі з матір'ю та вітчимом затісно, пояснює правоохоронцям Вікторія. Юна душа прагне розваг, та лихо - грошей на це в батьків бракує.

Повія:

- Мне просто родители не давали денег на развлечения, на дискотеки, ну, просто не давали вообще деньги на карманные расходы. Где мне еще нужно было взять деньги? Я же не пойду куда-то грабить. Мне просто нравятся дискотеки, мне нравится гулять ночью, а не днем.

Заробляти на танці з пивом дівчина вирішила на вулиці. Каже, сідати до автівок з незнайомцями не боїться, головне - машину обрати дорогу, і клієнта якнаймолодшого.

Повія:

- Сколько тебе приносило денег это дело?

- Ну, гривен 200.

- Ну, как ты думаешь, это стоит того, чтобы сходить на дискотеку?

- И да, и нет. Оно просто втягивает, знаете?

Подолати "вуличну залежність" дівчини нині намагаються в обласному притулку для неповнолітніх. Тут нова підопічна зізналася: у повії подалася в 16-ть. За рік торгівлі своїм тілом обморозила ноги й має психічні розлади.

Анжела Кирилюк, лікар притулку для дітей:

- Личная гигиена полностью отсутствует. Руки, ноги, порезы на руках, на предплечье. Когда задали вопрос, она сама сказала, что себя резала.

Лікуватимуть і виховуватимуть дівчину тепер у школі-інтернаті. Такому рішенню опікунської ради мати дитини лише радіє, бо нарешті неслухняну доньку приборкають. Хоча лише на рік, поки дівчина не досягне повноліття.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.