Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині інспектори ДАІ затримали п'яного водія, який спав у розбитому авто

13 травня 2011, 13:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 травня 13:43

П'яного водія, що мирно спав при кермі в побитій машині, виявили інспектори ДАЇ Луганщини. Коли розбудили чоловіка, він почав вимагати зустрічі з генеральним секретарем ООН. А коли йому відмовили, вирішив накласти на себе руки.

Того дня Володимир так нажлуктився пива, що ногами пересуватися вже не міг. Але в нього була власна автівка. Якось доповз до машини, сів і поїхав. Проте, майже одразу врізався в паркан.

Андрій Запорожцев, інспектор ВДАІ м. Ровеньків:

- При выезде на место было зафиксировано повреждение этого забора. Там проходил газопровод, что могло повлечь за собой последствия еще хуже.

Утім, водій зумів втекти з місця ДТП. Хотілося хильнути ще, тож доїхав до крамниці, купив кілька літрів пива, все видудлив і вирішив трохи поспати. Аж тут його помітив наряд ДПС. Коли розбудили п'янючого кермувальника, він не на жарт здивувався. Узявся вимагати зустрічі з Генсекретарем ООН. Як відмовили - почав лаятися.

Володимир, водій:

- А ты не имеешь права меня ловить. Ты никто, и зовут тебя никак! Он не имеет права меня здесь ловить! У него наряд-путевки нет.

Щоб аргументи були вагомішими, схопив інспекторів за погони й намагався понизити їх до рядових, згодом облив себе, даївця та авто рідиною, схожою на бензин, і пообіцяв усім зустріч на тому світі. Проте, зустріч перенесли. В райвідділок міліції.

Андрій Запорожцев, інспектор ВДАІ м. Ровеньків:

- При составлении протокола всячески угрожал работникам милиции. Хватался за форменную одежду. Данный водитель был задержан, и доставлен в горотдел для проведения следствия.

Аналіз крові на вміст алкоголю зафіксував перебільшення норми у 12 разів. Нині водій відбуває 7-денний адмінарешт, після цього суд має ухвалити рішення стосовно кермуванням автом у нетверезому стані. Бешкетника можуть оштрафувати на 3,5 тисячі гривень, чи покарати громадськими роботами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.