Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві іномарка влетіла у підземний перехід: двоє загиблих

17 травня 2011, 14:27
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 травня 14:27

Іномарка атакувала підземний перехід у Києві. На очах свідків позашляховик "Хонда" зніс стіну зупинки і влетів на сходи. В мить пригоди в салоні машини було двоє людей.

О пів на сьому вечора на дорозі було мало машин, пригадує Петро. Позашляховик рухався перед ним, і начебто не перевищував швидкості. Потім став повертати праворуч.

Петро, свідок:

- Я видел автомобиль, который ехал себе спокойно на свободной дороге, без видимой причины. Никто не подрезал его. Не было никого, кто, по крайней мере, мог помешать этому автомобилю перестроиться. Он ехал достаточно быстро. Не доезжая до остановки, сбил ограждение. Проехал мимо столба и без тормозов. Ни визга не было, ничего.

Водій "Хонди", схоже, хотів припаркуватися. Та чомусь швидкість не змінилася - авто вилетіло на тротуар. Дмитро тієї миті неподалік чекав на маршрутку.

Олександр, свідок:

- Я стоял на остановке в 18:30. Отвел голову, увидел, как рухнула стена, потом подбежал, и увидел, что машина оказалась в подземном переходе. Там еще один человек - пассажир, еще дышал, подавал признаки жизни, второй водитель никаких признаков жизни не подавал.

На місце приїхали рятувальники та медики. Та лише констатували смерть і водія, і пасажира. Кажуть, шансів вижити в чоловіків не було. Їхні тіла витягали за допомоги спеціальних інструментів. Нині експерти з'ясовують причину трагедії. Одна з версій - серцевий напад у кермувальника.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Согласен! Специалисты 1 степени!
C@Hb0|{ 18.05.2011, 20:41 ответить
Как Вы могли перепутать в сюжете имя Александр с именем Дмитро?
Внимательней быть надо.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.