Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині гвалтівник сховався від правосуддя в монастирі

18 травня 2011, 16:33
Дата ефіру/події: Середа, 18 травня 16:33

Гвалтівник сховався від правосуддя в монастирі на Рівненщини. Чоловік родом з Івано-Франківщини, і там уже встиг накоїти лиха. Задля конспірації, нібито, став послушником. Та від жінок відмовитися не зміг. Після заяви місцевої жительки зловмисника, врешті, затримали.

23-річного мешканця Івано-Франківщини Віктора за зґвалтування вже судили. Утім від злочинної пристрасті його це не віднадило. Взимку торік позбиткувався з неповнолітньої. Від правоохоронців заховався в Межиріцькому чоловічому монастирі, на Рівненщині. Та не заспокоївся навіть там.

Богдан Шаповалов, старший слідчий Острозького МВ міліції:

- Надійшло повідомлення від місцевої жительки села Межиричі Острозького району Рівненської області про вчинення щодо неї зґвалтування. Було встановлено, що злочин вчинив громадянин, який прибув до вказаного населеного пункту з Івано-Франківської області. Вказаний громадянин знаходився в розшуку за вчинення аналогічного злочину. Вказаного громадянина було затримано на території Свято-Троїцького Межирічського монастиря, де він переховувався від слідства. Прибув він туди в якості послушника.

В монастирі Віктор мешкав кілька місяців. Тут розповідають: заяви на "послушництво" він не писав, постригу не приймав, просто жив на території храму і допомагав ченцям по господарству.

Костянтин, диякон Святотроїцького чоловічого монастиря:

- У нас тут минулим не цікавляться. Не моє діло знайомитись. Дружби у нас тут такої немає. Я на службі, він - на території. Майже завжди він перебував на кухонному послушанії. А на службі мало - свічки тушив.

Затримували ґвалтівника просто в келії. Двері до приміщення вибили. Якщо вину підозрюваного доведуть, чоловікові загрожує десять років позбавлення волі. Нині над своїми вчинками він роздумує в Рівненському слідчому ізоляторі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Hey, that's pwreoful. Thanks for the news.
Lettie 01.07.2011, 07:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.