Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі затримали банду боксерів-розбійників

23 травня 2011, 12:10
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 травня 12:10

Боксери-розбійники. У спальному районі Одеси чимало накоїла банда молодиків: вони жорстоко нападали на беззахисних людей. Грабіжники били жертв професійно: двоє з них раніше займалися боксом.

Мешканці Таірова, одного з районів Одеси, не раз скаржились на жорстокі побиття з пограбуванням на вулиці. Жертвами найчастіше ставали підпилі та самотні перехожі. На них нападали зненацька. Били жорстоко, до непритомності. Потім забирали все цінне.

Віталій Кузнецов, керівник сектору Київського РУ міліції м. Одеси:

- Предметом посягательства зачастую становились мобильные телефоны, деньги, золото граждан. Жертвами преступлений становились мужчины, которые находились в состоянии алкогольного опьянения, и в ночное время суток передвигались по городу Одессе.

До лікарів звернулося 4 жертви розбійників. Прикмети описаних злочинців збігалися, тож вартові ладу вийшли на слід. Затримали п'ятьох молодиків - віком від 17 до 25 років.

Затриманий:

- Шли от магазина "Копейка" по Маршала Жукова, сидел на скамейке парень. Возраст не знаю, вообще ничего не знаю. Один из моих знакомых подбежал к нему, начал бить. Я отвернулся, пошел в другую сторону. Потом я узнал, что у парня забрали кожаную куртку и кожаное портмоне. Что находилось в портмоне - не знаю.

Двоє з затриманих - колишні боксери. Пояснюють: били не заради наживи, а щоби потренуватися на живій людині.

Затриманий:

- Проходя, увидели молодого человека выпившего. Мы подошли к нему, Юрий ударил его в голову, он упал. Мы взяли у него телефон и деньги. Юра снимал часы у него, телефон и часы он кинул рядом с потерпевшим, а 140 гривен мы забрали.

Усі п'ятеро ніде не працюють, двоє навчаються в технікумі. Тепер відточувати боксерську майстерність молодики зможуть, хіба що, за ґратами.

Віталій Кузнецов, керівник сектору Київського РУ міліції м. Одеси:

- По данным фактам возбуждены уголовные дела по статье 187 УК Украины, что квалифицируется как разбой. Данные лица проверяются на причастность к другим преступлениям на территории Киевского района.

Міліція продовжує розшук постраждалих. Тож, якщо вам знайомі обличчя затриманих - телефонуйте за номерами:

(048) 766-90-34, 766-90-16 або "102".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
цубик ну вы конешно гоните ... + рыжего втянули поцы блин....

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.