Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині п'яний водій з пасажирами побили інспекторів ДАІ

24 травня 2011, 13:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 травня 13:30

П'яний водій і пасажири побили інспекторів ДАЇ на Луганщині. Інцидент стався в Лутугиному. За що лупцювали правоохоронців?

Штовханина виникла після того, як на вимогу інспекторів водій підозрілого авта не зупинився, навпаки - натиснув на газ. Коли правоохоронці наздогнали легковика і примусово зупинили, звідти вийшли люди й накинулися на даївців.

Тетяна Погукай, керівник відділу УМВС України в Луганській області:

- Из автомобиля вышел пассажир, находящийся в состоянии алкогольного опьянения, начал оскорблять инспекторов ГАИ нецензурной бранью. Бросился в драку. Затем вышел и водитель, и присоединился к своему товарищу.

Пасажир автівки:

- Что случилось, чего вы меня трогаете?

Бійку на дорозі зупинили співробітники спецпідрозділу "Беркут", яких викликали даївці. Затримані твердили про свою невинність. Щоправда, робили це за допомоги міміки - показували язика.

Нападників затримали, постраждалих інспекторів доправили в лікарню. В обох струс мозку та забиття.

Сергій Мельник, старший слідчий прокуратури Лутугинського району:

- Двое мужчин и двое женщин, практически, напав на сотрудников милиции, сбили таковых, после чего с места происшествия скрылись. Возбуждено уголовное дело. Оно находится в расследовании.

Проти розбишак порушили кримінальну справу за двома статтями - непокора законним вимогам працівників міліції та завдання тілесних ушкоджень правоохоронцям. За п'яну витівка нападників можуть ув'язнити на п'ять років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.