Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині у спортивному покерному клубі підприємець організував азартний бізнес

24 травня 2011, 13:45
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 травня 13:45

На забороненому гральному бізнесу заробляв і мешканець Стрия, що на Львівщині. Замість спортивного покеру пропонував грати на гроші.

Покерний спортивний клуб відкрив місцевий підприємець. Чоловік мав усі потрібні документи, проте, всупереч закону, вечорами спорт перетворював на бізнес. Тоді грали на гроші.

Оперативний співробітник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Ввечері, починаючи з години 7, грали в так званий "кеш", тобто люди приходили в каси, за готівку брали фішки і грали в покер.

Щовечора бізнесмен заробляв кілька тисяч доларів. Під час обшуку правоохоронці вилучили понад 5 тисяч гривень, фішки загальною вартістю 400 тисяч, а також документи, які свідчили про розміри ставок. Заборонену діяльність покер-клубу підтвердили й записи камер спостереження, якими власник обладнав приміщення.

Андрій Кумечко, керівник Стрийського МВ міліції:

- У даному приміщенні знаходились камери відеоспостереження, які фіксували працівників та слідкували за роботою працівників даного закладу. Дане відеоспостереження вилучено як речовий доказ, і прилучено до матеріалів дослідчої перевірки.

Зі спортивного клубу вилучили також столи для покеру й системні блоки.

Оперативний співробітник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Було вилучено три столи, за якими грали в дані азартні ігри, чотири системні блоки на яких було інстальовано програмне забезпечення, за допомогою кого можна було через всесвітньо-пошукову мережу Інтернет грати в азартний покер.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Стрийський бізнесмен за недотримання закону може заплатити близько 8 мільйонів гривень штрафу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.