Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині колишній афганець ледь не зарізав свою дружину

24 травня 2011, 14:04
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 травня 14:04

Криваві ревнощі на Волині. Колишній афганець запідозрив кохану у зраді й рушив на неї з кухняним ножем. Убити не встиг, а ось покалічив дуже.

Кривава історія сталася в одній із кімнат оцього військового гуртожитку. Того дня чоловік і дружина з'ясовували стосунки зранку.

Оксана, сусідка:

- Вона його виганяла - не хотіла з ним жити. Бо він її постійно бив-душив, і вона не хотіла з ним. А він сказав: "Не зі мною - і не з ким!" І все. Це було накаляло вже давно-давно обстановка.

Та якщо раніше голова сім'ї свою агресію пояснював проблеми із психікою, то тепер спричинив конфлікт, мовляв, жінчин роман. Чоловікові здалося, що за час його відсутності в місті в ліжку подружжя  побував хтось іще. Тож міркував не довго, і схопив ножа.

Оксана, сусідка:

- Вона біля моїх дверей зупинилася, і трималася за живіт. Я кажу: "Алла, що таке?" А вона: "Уууу… Визивайте". Руки пустила - і кров пішла.

Доки їхала "швидка", лиходій спробував накивати п'ятами. Він зібрав до сумки одяг і побіг у напрямку автовокзалу.

Олександр Никитюк, керівник Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Намагався взагалі покинути місто Володимир-Волинський. Враховуючи вжиті заходи, був затриманий дільничним інспектором. Під час того, коли він уже сідав в автомобіль-таксі.

Тепер Анатолій розкаюється. Каже, провчити дружину треба було, але гуманними методами. Винне кухонне начиння, що лежало не в шухляді.

Анатолій, затриманий:

- Лежав так о на холодильнику. Що попало під руки, те схопив. Я пам'ятаю, що три удари наніс. Я хотів не сильно - потім не пам'ятаю нічого. Ножа кинув. Спокійно пішов за нею. Вона вже лежала на траві…

Тепер вона не на траві, а в хірургічному відділі. До тями вже прийшла, перенесла кілька операцій. Жінка понад усе хоче, щоби чоловіка ув'язнили, адже він її ледь не вбив.

В'ячеслав Лисюк, лікар-ординатор Володимир-Волинської ЦРЛ:

- Ці травми рахуються важкими травмами, бо є проникаючими черевної порожнини, і в разі не звертання, могла б померти від кровотечі.

В ізоляторі тимчасового тримання колишній афганець лише два дні, а правоохоронці вже дізналися про його причетність ще й до трьох крадіжок - головно, дамських сумочок і телефонів. Тож нападникові доведеться відповісти не тільки за замах на життя, а й за інші злочини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.