Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові на "Барабашово" викрили чотири нелегальних гральних салони

24 травня 2011, 15:28
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 травня 15:28

Чотири нелегальних гральних салони викрили правоохоронці на базарі "Барабашовому" в Харкові. Вилучили близько вісімдесяти автоматів і п'ять столів із рулетками.

У непримітному з вулиці двоповерховому будинку, загубленому в рядах базару, - два поверхи, кілька гральних зал. На податкову міліцію і прокуратуру тут не чекали. Гравці роблять ставки, адміністратор рахує касу.

Працівник податкової міліції (звертається до відвідувача грального салону):

- Сколько поставили денег?

- Вот сюда - гривен 350, и сюда - 200.

Головне для правоохоронців - довести: тут грають на гроші і отримують виграші, щоб організаторів бізнесу можна було покарати.

Працівник податкової міліції (звертається до відвідувача грального салону):

- Сколько выигрыш составляет?

- Почти 10 гривен.

Проте віддати доведеться 51 гривню - за те, що грав у заборонені ігри. А ось клієнтам іншого салону поталанило. Мабуть, чутки про перевірку поширилися швидко, гральну залу встигли зачинити, відвідувачів вивели через чорний хід. Щоб податківці і прокурори не пройшли всередину, адміністратор закинув ключі на дах сусідньої будівлі. Та правоохоронці докази мають.

У кишенях хлопця - ключі від гральних автоматів та пачки грошей. Утім, молодик твердить: до забороненого бізнесу непричетний.

Працівник податкової міліції (звертається до адміністратора):

- Вы администратор заведения?

- Нет.

- А кем вы здесь работаете?

- Я здесь не работаю.

- А почему вы здесь оказались?

- Мало ли, где люди оказываются. Мало ли, где люди оказываются.

У підприємців базару - тільки й розмов про перевірку. Власники сусідніх павільйонів обурені - вночі гравці дзюрять просто біля торговельних місць.

Підприємець:

- Ящиками и картоном вот эту мочу ослиную. Они ночью работают, утром взяли, вылили - и всё. А что милиция? Тут все куплено.

Торгівці розповідають: гральні салони працюють цілодобово, відвідувачів пускають за певним стукотом у двері. Податкова міліція заспокоює: відтепер завзяті гравці не докучатимуть. Власників закладів знайдуть і покарають.

Юрій Кононенко, співробітник управління податкової міліції ДПА в Харківській області:

- На сьогоднішній день сума фінансової санкції становить 7 мільйонів 680 тисяч гривень. Матеріал буде переданий до адміністративного суду Харківської області для вирішення питання по суті.

Гральні автомати - їх близько вісімдесяти, і п'ять столів із рулетками вилучать та продадуть. Утім, торгівці базару вважають, що зачинили салони ненадовго.

Ганна Чаплигіна, продавчиня:

- Постоянно тут кто-то меняется, кто-то въезжает-выезжает. Постоянно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.