Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті четвертий день шукають зниклих хлопчиків 5-ти й 11-ти років

1 червня 2011, 14:13
Дата ефіру/події: Середа, 1 червня 14:13

Пішли з дому - й не повернулися. На Прикарпатті вже четвертий день шукають двох зниклих дітей. Брати 5-ти та 11-ти років пішли з дому в суботу, й досі про них немає жодної звістки.

Востаннє дітей бачили в суботу по обіді. Двоє братів вийшли на вулицю погуляти. Відтоді їх і шукають.

Оксана Швайко, мама зниклих дітей:

- Більший був одітий у футболку цеглову, шорти, босоніжки, а менший - у шортах, босоніжках, а футболку я не виділа, яка на ньому була.

Мати розповідає: хлопці ніколи не тікали з дому. Гралися завжди десь неподалік будинку. Так було і того дня. Жінка поралася по господарству, а малі пішли надвір.

Оксана Швайко, мама зниклих дітей:

- Їли на кухні, ну, і більший сказав меншому: пішли. Ну, а я не питала, куди йдуть, бо не думала, що вони кудись підуть.

Занепокоїлася тільки, коли стемніло. Не дочекавшись дітей, викликала міліцію. До пошуків узялися всі місцеві служби. Правоохоронці, рятувальники, лісівники. До них долучилися селяни. Обнишпорили всі можливі місця - водойми, печери, ліси, поля, рівчаки та сусідні села. Намарне.

Мати тримає господарство і виховує шістьох дітей. Сусіди кажуть, родина порядна, роботяща і неконфліктна. Міліція відпрацьовує кілька версій.

Алла Лемчак, керівник відділу УМВС України в Івано-Франківській області:

- Можливо, заблукали. Перевіряється версія, що діти, можливо, пересувалися транспортним засобом - залізничним чи автобусом. Перевіряється залізниця, контролери, всі, хто міг в той час знаходитися поблизу зупинки.

Дітей продовжують шукати. І просять усіх, хто міг бачити цих двох хлопчаків, повідомити до міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.