Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві затримали шахраїв, які розігрували спектаклі з гаманцем

1 червня 2011, 15:24
Дата ефіру/події: Середа, 1 червня 15:24

Шахраїв, що хотіли ошукати стару людину, затримали в Миколаєві. Вони розіграли перед пенсіонеркою виставу із загубленим гаманцем. Позаяк молодь на такі хитрощі вже реагує рідко, злочинці шукали жертв саме серед бабусь.

Владислав Гнатенко, співробітник УМВС України в Миколаївській області:

- Если вы случайно на улице находите кошелек, да еще и с деньгами, это еще не значит, что вам крупно повезло. Готовьтесь: через минуту вы будете участником театрализованного представления, которое вам устроят мошенники.

Отак на гачка аферистів спіймалася жінка похилого віку. Пенсіонерка поверталася з базару. Раптом у чоловіка, який ішов попереду, з кишені випав пакунок. Бабуся вже хотіла гукнути чоловіка, аж раптом загублене підібрала інша жінка.

Любов Іванівна, постраждала:

- Підходе до мене і каже: "Давайте поділимось цим свьорточком". - "А що там, нащо він мені?" - "А тут грошей багато", - вона каже. А я кажу: "Ану покажи". Вона мені показала, а там такі гроші - великі.

Та пенсіонерка наполягала, що гроші треба повернути. Жінка ж знайдене заховала. Тут якраз нагодився і власник банкнот. Чоловік запитував перехожих, чи не знаходили, бува, чогось на дорозі. Молодиця взялася йому допомагати.

Любов Іванівна, постраждала:

- Через якусь мінуту женщіна до мене вертається і каже: "Нате вам свьорточок, хай він побуде у вас, а ви мені оставте хотя б сережки".

Бабуся погодилася - зняла зі своїх вух золоті прикраси й віддала незнайомці. Коли чекала на повернення дружньої жінки, вирішила розгорнути пакунок. Тоді й побачила, що там не гроші, а папірці. Пенсіонерка зрозуміла: її ошукали - й пішла до міліції. За кілька днів аферистів затримали.

Дмитро Голобір, співробітник Заводського РВ міліції м. Миколаєва:

- Мужчина и женщина, граждане, которые задержаны, они являются сожителями, на протяжении года сожительствуют, ранее судимы. Даная женщина неоднократно судима по статьям 190 - мошенничество. Как раз по вот таким вот фактам. Мужчина также ранее судим за распространение наркотиков.

Затриманим загрожує позбавлення волі. А всім громадянам правоохоронці наполегливо радять не віддавати своїх цінних речей незнайомим за жодних обставин.

Ірина Винокурова, Владислав Гнатенко.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.