Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині чоловік вбив співмешканку молотком і наклав на себе руки

2 червня 2011, 15:59
Дата ефіру/події: Четвер, 2 червня 15:59

Трагедія - в маленькому містечку Устилузі, на українсько-польському кордоні. Там посварилися, а потім почубилися співмешканці літнього віку. Наслідки конфлікту шокують: вона загинула від відкритого переламу черепа, а він наклав на себе руки за допомоги струму.

Про лихо, що сталося у квартирі №17 будинку на вулиці Володимирській, вартовим закону повідомив син загиблої. Прийшов, мовляв, до матері повечеряти, а двері - на замку зсередини. Скільки не грюкав, не гамселив у вікна - відчиняти ніхто не квапився.

Олександр Никитюк, керівник Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Коли він проник через вікно, вітчим лежав на ліжку, а мати - біля ліжка. Були видні ознаки насильницької смерті. Голова вся була розбита: відкрита черепно-мозкова травма. Він доторкнувся до вітчима, і його вдарило електричним струмом.

Вже за 10 хвилин на місці працювали експерти-криміналісти. Їхні висновки шокували навіть бувалих. Жінка сконала від п'яти потужних ударів молотом по голові, а її співмешканець - вкоротив собі віку, затиснувши руками дріт, що стирчав із розетки. Винним у вбивстві пенсіонерки слідство називає самогубцю. Сусіди припускають: трагедія - то наслідок пенсійної депресії. Мовляв, подружжя відправили на заслужений відпочинок у повному розквіті сил. Аби заглушити душевні переживання, вони час-від-часу заглядали в пляшку.

Олег, сусід загиблих:

- Він так добре працював, гроші приносив. Все було нормально. І вона бухгалтером, робила. Була на хорошому щиту, як я пам'ятаю. Але останнім часом вони почали випивати.

На такі розваги новоспечених пенсіонерів вказує і порожня тара, знайдена у квартирі. Тим часом, злочин є, а ось кого карати за нього - невідомо. У юридичній практиці такого штибу прецеденти називають "голими".

Олександр Никитюк, керівник Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Порушена кримінальна справа за статтею 115 Кримінального кодексу України. Призначені усі можливі експертизи, і по результатах цих експертиз буде прийняте рішення, що далі: провадження чи закриття даної кримінальної справи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.