Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині розшукують члена банди автокрадіїв

6 червня 2011, 12:07
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 червня 12:07

На Львівщини впіймали, якщо так можна висловитися, старших братів авто-барсетників, - авто-крадіїв. Злодії спеціалізувалися на дорогих, престижних іномарках. У їхньому "послужному списку", - щонайменше, 15 таких крадіжок. Те, що банда причетна до злочинів - жодного сумніву: під час затримання в них вилучили маски, бронежилети, набої, з десяток наручників, а ще - спецпристрої для крадіжок машин.

До складу гурту автокрадіїв входило троє чоловіків, віком від 25 до 40 років. На рахунку злочинців - щонайменше, 15 крадіжок.

Ігор Підлуджний, заступник керівника управління ГУМВС України у Львівській області:

- Вони виїжджали тільки вночі. Подивилися - є, підходить їм автомобіль, є змога вскрити - уганяли. Якщо вже не могли його завести - то тягнули машиною і викрадали.

Вибирали кожну автівку надзвичайно прискіпливо. Викрадали тільки дорогі, престижні іномарки - позашляховики "Прадо" та "Лексуси".

Оперативний працівник:

- Поділ ролей у них був чітко визначений. Тобто на місці події вони, як правило, діяли чітко і злагоджено. Кожному була відведена окрема роль. Зокрема, один із членів даного угруповання здійснював відкривання дверей, інші заводили і втікали на даних автомобілях. Мали певні місця схову, де вони переховували автомобілі, згодом їх перепродували.

Одного автовикрадача впіймали пізно ввечері у Львові, неподалік помешкання. Наступного дня затримали його спільника. Він переховувався у приміщеннях закинутої ферми. Звідти оперативники вилучили справжній бандитський арсенал - цілий набір відмикачок та сканерів, за допомоги яких злочинці викрадали Авта. А ще - бронежилети, маски, з десяток кайданків, чимало набоїв різного калібру.

Ігор Підлужний, заступник керівника управління ГУМВС України у Львівській області:

- Там вилучено ряд викрадених речей. Також автомобілі, на яких вони скоювали злочини, їздили. Також різного виду боєприпаси, зброю. Також бронежилети, маски. Не виключено, що вони також скоювали розбійні напади в нашому регіоні"

Тепер правоохоронці розшукують третього учасника кримінального гурту - 33-річного Тараса Розлуцького. Чоловік уже кілька років переховується від міліції. Його підозрюють в автовикраденнях, розбійних нападах та інших тяжких злочинах. Якщо вам щось відомо про місце перебування цієї людини, просимо повідомити про за телефонами.

У Львові: 258-64-12, 258-67-63 або "102".


Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.