Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині пасажир убив таксиста й спалив його разом з машиною

6 червня 2011, 12:43
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 червня 12:43

Жорстоко помстилися чоловікові на Одещині. Водія таксі, котрий відмовився везти п'яного, сам же пасажир забив до смерті. Та цього, схоже, розлюченому нелюдові здалося замало, і він спалив тіло нещасного - в його ж машині.

Трагедія сталася в Іллічівську, поблизу міського стадіону. Мешканці сусіднього будинку спочатку почули, як спрацювала сигналізація. А як вискочили з хати - побачили жовту автівку, з салону якої валував дим.

Любов Кирилівна, свідок:

- Зять подивився у вікно - горить біля вашої калітки, горить машина. Ми вискочили, начали тушити. Муж огнетушитель взяв з гаража, бо ми боялися, що тут зірветься ж усе. Начали тушити, я шланг взяла з города, потягнула, як тільки потушили… Я начала кричать: "Де водій?" А потом открили, тут уже пособиралися, а водій сидить мертвий.

З автівки нічого не зникло. За першою версією правоохоронців, водій задихнувся димом, бо салон машини вигорів майже вщент. Та згодом з'ясували: померти 42-річному таксистові "допомогли".

Андрій Бєлінський, керівник Іллічівського МВ міліції:

- Был обнаружен труп гражданина Н. без признаков насильственной смерти. При его осмотре было установлено, что смерть настала в результате перелома подъязычной кости в двух местах.

Слідчі з'ясували всю картину того нещасливого дня. В адмінкорпусі стадіону тренер святкував день народження. Випроводивши друзів, підпилий чоловік помітив таксиста, тож звелів відвезти додому. Кермувальник відмовився, і тоді дужий спортсмен повалив водія на землю й забив на смерть.

Андрій Бєлінський, керівник Іллічівського МВ міліції:

- Он перетащил труп в машину, потому что разбирательство между ними проходило вне автомобиля, затащил труп в автомобиль и поджег его.

Іллічівськ - місто невелике, і про жахливе вбивство таксиста знають усі колеги кермувальника. Чимало з них працює вночі, тож неабияк налякані.

Анатолій Олександрович, водій:

- Ребята говорят, что это его задушили рабочие, которые там на "Бастионе" работают. Завезли за "Бастион", задушили и чтоб скрыть следы, подожгли.

Станіслав, водій:

- Такси - это всегда работа с людьми, то есть, пассажиры разные бывают, можно выиграть, можно проиграть. На удачу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.