Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Оболоні в Києві в результаті ДТП загинули троє людей

7 червня 2011, 11:14
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 червня 11:14

Жахлива ДТП сталася в Києві на Оболоні. Автівка на шаленій швидкості збила пішохода, а потім застрягла між електроопорою і білбордом. Щоб витягти тіла людей із машини, довелося викликати спецзагін МНС.

Це "Нісан Тіїда". У машині - два тіла. Витягати їх за допомоги спецтехніки приїхали співробітники МНС. Легковик обійняв стовпа, тож рятувальники спочатку виламують дверцята.

Утім, розуміють: цього не досить. Далі - вирізають дах автівки.

Євген Василенко, командир відділу спецзагону ГУ МНС у м. Києві:

- За допомогою комбінованого гідроінструменту вирізали тіла загиблих та потерпілих. Дуже скарьожило машину. Швидкість була десь близько 200 км за годину.

Спочатку з машини витягають пасажира, що сидів спереду. Лікарі розводять руками. За кілька хвилин витягають друге тіло. Хлопця, що сидів ззаду. Кермувальницю, двадцятиоднорічну дівчину, від удару об електроопору викинуло з машини на кілька метрів. Вона також загинула. Єдиний, хто вижив у страшній ДТП - другий пасажир заднього сидіння. Його терміново відвозять у реанімацію. Кількість жертв поточнюють у ДАЇ. Там додають: був ще пішохід, нині він також у реанімації.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Жінка-водій їхала з великою швидкістю, бо уникнути зіткнення з пішоходом їй не вдалося. Пішохода відкинуло на велику відстань від потужного удару автівки.

Борис Сачалко, кореспондент:

- Офіційний сценарій ДТП даївці складають вже за кілька годин по аварії. Пішохода автівка збиває трохи далі тієї зупинки. Потім машину заносить, і вона вилітає на таку от невеличку терасу. Тут вона намагається шалено гальмувати, про це говорить глибоченний слід від протектора шин. Але зупинитися їй не вдається, і за мить вона опиняється затисненою між білбордом і електроопорою.

Доказ того, що автівка мчала на шаленій швидкості - на тутешньому стовпі. Клумба для машини стала трампліном.

Свідок:

- Удар був аж сюда, до половини стовпа.

Вже наступного ранку місце аварії поновлюють. Клумби міняють, землю - рівняють. Тепер про аварію тут свідчать, хіба що, подряпаний стовп і поодинокі уламки машини.

Свідок:

- Ми бачимо, що "Нісан", бо написано, що "Нісан".

- А де?

- Ну, на запчастях, на осколках. Он там он, "Нісан".

- А багато таких?

- Ну, он там, біля стовпа. Ну, дєржатєль он, ручка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.