Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині перекрили немалий канал торгівлі людьми

7 червня 2011, 14:46
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 червня 14:46

На Луганщині правоохоронці перекрили потужний канал торгівлі людьми. За допомоги Інтернету чужоземні ділки вербували охочих до легкого заробітку дівчат і переправляли їх за кордон.

Якось вісімнадцятирічна Юля знайшла в Інтернеті пропозицію нехитрого заробітку. Новиною одразу ж поділилася зі своєю неповнолітньою подругою, і вже наступного дня дівчата почали онлайн-спілкування із майбутніми роботодавцями.

Юля, постраждала:

- Будем работать в России в городе Калуге в сфере интимных услуг. Зароботок делиться пополам, 50 на 50.

- А какой зароботок?

- Чуть больше 100 долларов за час.

Коли майбутні "нічні метелики" повністю дозріли для "польоту" на заробітки, їм надіслали чіткі інструкції. На прикордонному залізничному переїзді вони мали зустрітися з кур'єрами - провідниками.

Юля, постраждала:

- С одним из них мы должны были перейти незаконно через рельсы, а другой должен был проехать через КПП и забрать нас с другой стороны в России.

Однак планам мисливців за живим товаром здійснитися не судилося.

Андрій Шадлер, заступник керівника управління УМВС України в Луганській області:

- Была получена информация о том, что данные жители Российской Федерации пересекли границу между Россией и Украиной, и начинают заниматься вербовкой девушек. В ходе совместной операции, которая проводилась на территории Меловского района, двое жителей Российской Федерации города Калуги были задержаны.

Обидва затриманих - мешканці сусідньої країни. Один - поважний керівник будівельної фірми, інший - власник ресторанного бізнесу. Під час спілкування з правоохоронцями ділки уперто клеїли дурня.

Затриманий:

- Та красавец.

- Чего это я красавец? Спасибо за комплимент.

- А чего приехали к нам сюда?

- За компанию прокатиться.

Прогулянка з українськими дівчатами обійдеться іноземцям недешево. Правоохоронці вже знають, що ділки завербували через Інтернет і переправили за кордон не один десяток луганок. За торгівлю людьми на них чекає тепер кримінальна справа і чималий термін ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.