Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом в результаті ДТП загинув водій "Тойоти"

8 червня 2011, 12:05
Дата ефіру/події: Середа, 8 червня 12:05

Смертельна ДТП сталася під Києвом. Тут "Тойота" на шаленій швидкості послизнулася на щебені, і 5 разів перекинулася. На жаль, кіношного щасливого закінчення не було - водій вилетів через вікно й загинув.

Свідок:

- Грохот, щебенка всюду, и ничего не видно.

Таке було ще кілька хвилин тому. Що це - свідки розуміють лише коли пилюка влягається - за кучугурами землі і щебеню видно "Тойоту". Її водія тутешні знаходять за кількадесят метрів від машини, з іншого боку дороги.

Свідок:

- Ясный перец что скорая помощь наша Боярка поза зоною, то не хотят отвечать, Вишневое еще что-то. Я еще когда проверял, пульс у него - пульс был, но вот…

"Швидка" на місце приїжджає за 15 хвилин. Медики поспіхом перевіряють пульс, але рятувати вже запізно. Лікарям залишається тільки констатувати смерть.

Одразу ж даївці складають план ДТП. Правими колесами "Тойота" наїжджає на шар щебеню при дорозі. Автівку на всій швидкості розвертає, і вона 5 разів перекидається. У машині миттєво спрацьовують усі подушки безпеки, але це водія не рятує. Не пристебнутий кермувальник під час піке просто вилітає через відкрите бокове скло.

Автівка пролітає ще кількадесят метрів, і зупиняється на земляному насипі. За кілька годин машину забирають, водія відвозять у морг. Тепер про аварію тут свідчать, хіба що, поодинокі уламки від "Тойоти".

Свідок:

- Машина пішла. Бистро їхав, і пішов через кучі щебня.

Більшість місцевих не те, що ДТП, навіть її наслідків не бачили. Та говорять про неї всі.

Місцевий мешканець:

- Андрюха ехал на работу, говорил, колеса поотламывались. Из-за щебня, он щебень отхватил отсюда, и поехал.

Аварії на цій дорозі між Києвом і Вишневим стаються часто. Траса пряма, вузька і в ямах, а тому машини тут б'ються чи не щодня.

Місцевий мешканець:

- Да, часто... Ну, таких тяжелых не бывает, но...

- А чому, як ви думаєте?

- Всі спішать.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Світла Памя"ть тобі Рома !

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.