Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму ревнивець облив кислотою в електричці трьох людей

8 червня 2011, 15:01
Дата ефіру/події: Середа, 8 червня 15:01

Кримські правоохоронці затримали чоловіка, котрий наприкінці травня в електричці облив кислотою трьох людей. Він підійшов до пасажирів, хлюпнув на них рідиною і вискочив із потяга.

Так підстаркуватий ревнивець помстився своїй колишній співмешканці, дісталося також її новому другові. А ось 17-річна пасажирка, що сиділа поруч, постраждала, бо опинилася не в тому місці, не в той час. Та, на щастя, кислота пропалила лише одяг. Правоохоронцям вдалося з'ясувати особу нападника, тож почали його шукати.

Михайло Барац, керівник ЛВ міліції на станції Сімферополь:

- Мы отрабатывали связи, мы отрабатывали места возможного пребывания указанного преступника. Фактически, мы шли по следу.

Зловмисника затримали в електричці. У відділку він одразу почав свідчити, не заперечуючи своєї провини.

Олена Седих, старший слідчий ЛВ міліції на станції Сімферополь:

- Задержанный на допросе показал, что с потерпевшей прожил около 7 лет, когда она ушла к другому мужчине, из ревности облил ее кислотой.

При цьому 56-річний "Отелло" впевнений, що вчинив справедливо, тож дозволив себе знімати, й не без задоволення позував перед камерами.

Олег, затриманий:

- О, думаю, все. Это уже измена пошла на полный ход. Ну, что делать, прощать же в таких случаях нельзя. Я говорю: "Анютка, возвращайся домой. Не дури". Она - нет. Ну, нет, значит, нет. Я на следующий день взял кислоту и встречаю их в электиричке. Они в Севастополь ехали. Говорю: "Анюточка, ты думаешь домой возвращаться?" Она мило улыбается, сидит, нет. Ну, раз нет, значит, нет. Взял и перевернул банку на голову.

Стосовно месника порушили кримінальну справу за статтею "умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень". Та правоохоронці припускають, що справу можуть перекваліфікувати на "замах на вбивство".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.