Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську в бійці хлопець убив суперника ударом в серце

10 червня 2011, 14:31
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 червня 14:31

П’яна сутичка з трагічним фіналом. У Дніпродзержинську під час бійки один з її учасників витяг ножа й кинувся на нападника.

Увечері на подвір'ї одного з будинків на вулиці 40-річчя Перемоги познайомилися четверо молодиків. Об’єднало їх бажання випити й весело відпочити. Друге не вдалося - коли вже добре нажлуктилися - влаштували бійку. Один із побитих побіг по допомогу - покликав двоюрідного брата. Той замість кулаків застосував ножа.

Віталій Гусятниченко, заст. керівника Дніпродзержинського МУ міліції:

- Достал имеющийся у него в кармане раскладной нож, и нанес нашему потерпевшему два удара ножом. Один удар, который и был фатальный, смертельный в область сердца, другой в область поясницы. Оба ножевых ранения проникающие.

Після скоєння кривавого злочину двадцятисемирічний різник кинувся навтьоки. Постраждалого ж у тяжкому стані забрала "швидка".

Юрій Коник, завідувач відділу лікарні швидкої допомоги м. Дніпродзержинська:

- Смертность при этих повреждениях очень высокая. В данной ситуации больной был доставлен с левого берега через 50 минут с момента нанесения ранения ему.

Любомир Винар, хірург:

- Поступил в критическом состоянии. Давление было 70 на 40. У пострадавшего этого было сквозное ранение левого желудочка, т.е. 2 отверстия.

Двадцятитрирічний молодик утратив чимало крові. Тож лікарі хоч як старалися, але врятувати життя не змогли. Різника ж затримали вже наступного ранку. Ножа він викинув у річку, а плями крові на одязі випрасував. Проте міліціянти мали беззаперечні докази його вини. На допиті затриманий твердить: убив, аби захистити власне життя.

Віктор, затриманий:

- Причина - самозащита. Было избиение по отношению ко мне. Сбили с ног, начали избивать, один хотел порезать.

Утім, правоохоронці впевнені: це було навмисне вбивство. Тепер чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мой знакомый выросли вместе. И действительно убийство и притом заранее спланированное. Не он даже завелся с парнями. А его друг он просто в защиту пошел. И получил нож в сердце. Явно было сразу что труп будет. А пацаны казны ушли от ответственности потому что больше получили бы за соучастие как и было...
кошка 24.01.2016, 20:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.