Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Одеські правоохоронці розкрили схему пограбування за допомогою ДТП

14 червня 2011, 12:19
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 червня 12:19

Злочинну схему пограбування викрили й одеські правоохоронці. Кримінальне тріо діяло за заздалегідь складеним сценарієм. І збагатилося на 250 тисяч гривень.

Свідками незвичайної аварії наприкінці травня стали мешканці центру Одеси. На перехресті вулиць Пастера й Торгової не розминулися дві автівки. Водій "Хюндаю" виконував незрозумілі маневри, і врешті-решт зачепив "Шевроле".

Затриманий:

- Я вел переговоры, заканчивал. Я сказал: "Я все оплачу, я виноват, я признаю свою вину". Сказал, ГАИ не вызывайте, я согласен на всё.

Тетяна Хмельницька, керівник відділу МУ міліції м. Одеси:

- Он значит, вышел договариваться о том, чтобы не вызывать ГАИ, решить вопрос на месте. Пока водители между собой разговаривали, в это время подбежали 2 неустановленных лица, разбили стекло в автомобиле.

Через розбите скло молодики витягли сумку з грішми, в якій було 250 тисяч гривень. Зі здобиччю злочинці сіли до автівки й поїхали геть. Тікали до Донецька, та на київській трасі потрапили в ДТП - врізалися в дерево. Тож далі рушили подорожнім транспортом. Утім, тріо з усією сумою затримали. Тепер правоохоронці мають з'ясувати, звідки злочинці дізналися, що водій "Шевроле" везтиме 250 тисяч гривень. І припускають: зловмисники причетні й до інших пограбувань.

Тетяна Хмельницька, керівник відділу МУ міліції м. Одеси:

- Задержанные лица проверяются на причастность к совершению аналогичных преступлений не только на территории города Одессы, но и всей Украины. Просьба всем, кто пострадал или опознал указанных лиц, сообщать по телефону: 779-48-88, 32-02-02 либо "102".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.