Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Хлопець під шофе "замінував" столичний Солом'янський ринок

15 червня 2011, 18:20
Дата ефіру/події: Середа, 15 червня 18:20

Напився, потягло на подвиги, та такі, що опинився у райвідділку. Про навіженого київського хлопця, який уявив себе терористом.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Солом’янський ринок заміновано, таке повідомлення тричі за ніч отримували правоохоронці. На щастя, дзвінки виявилися жартом, а от жартівнику після таких витівок не позаздриш.

Слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи, державна служба охорони та інспектори ДАЇ - всі близько третьої години ночі з'їхалися до солом'янського базару.

Олександр Мурашківський, адміністратор Солом'янського базару:

- Приехали мы, приехал администратор, приехал директор. Естественно, это создало какие-то небольшие проблемы, но жителям района волноваться не стоит, для людей это не создало таких больших проблем.

Обшукали все - вибухівки не виявили. А ось п'яного як чіп "мінера" правоохоронці угледіли неподалік базару.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Під час останнього дзвіночка, коли вони вже з’ясовували, чи є вибухівка на цьому ринку, цей чоловік втретє подзвонив. Наші оперативники змогли затримати цю людину.

Коли жартівника доправили до райвідділку, правоохоронці впізнали в ньому давнього знайомого. Він нерідко дошкуляє їм п'яними витівками.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Це киянин, йому 25 років мешкає в цьому ж Солом’янському районі, раніше вже затримувався, і відбував покарання за кишенькові крадіжки, та незаконне заволодіння транспортом. Опитати його вночі було неможливо, адже був у стані алкогольного сп’яніння.

Затриманий:

- Ты помнишь, звонил ты, не звонил?

- Вообще ничё не помню.

- А как ты оказался в милиции?

- Не помню. Помню, привезли - и всё.

- А когда к тебе приехали сотрудники милиции, тебя это не удивило?

- Удивило. Но я думал, может, помочь им, или что. Короче, не помню.

Забудькуватість молодика на правоохоронців навряд чи вплине. Тепер вирішують питання про відкриття кримінальної справи. В міліції вкотре просять громадян так не жартувати. Бо лише цьогоріч дзвінків про замінування було вже 43. За ці витівки можна потрапити за грати на п'ять років, або заплатити штраф - щонайменше, 17 тисяч гривень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.