Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві чоловік привселюдно завдав колишній дружині 16 ножових ударів

15 червня 2011, 18:39
Дата ефіру/події: Середа, 15 червня 18:39

Шістнадцять ножових ударів за зраду. Так помстився своїй колишній мешканець Києва. Він в усьому звинувачує жінку. А що сам підштовхнув її в чужі руки - про те ні пари з вуст.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Сімейна пара прожила 16 років. Вони мають 14-річну доньку та двох прийомних дітей. Та останні кілька років життя не складалося. Його звільнили, він останнім часом розраду знаходив в спиртному.

То короткий літопис подружнього життя у викладі правоохоронців. Ця родина не перша й не остання, що має такі проблеми. Тільки фінал не завжди такий трагічний. Жінка забрала дітей і переїхала до кавалера. Чоловіче его колишнього не витримало. Він попередив дружину: якщо не схаменеться - вб'є її й накладе на себе руки. Слова жінка сприйняла як чергову п'яну байку. Та за тиждень розлуки ревнивець вирішив реалізувати свій план.

Підозрюваний:

- Мав при собі ножа, купивши на житньому ринку. З метою залякування. Щоби дізнатися правду.

Дружину підстеріг біля храму на Подолі, і без зайвих питань накинувся на неї.

Підозрюваний:

- Притримавши її за плечі я достав вместо сигарет ножа, і наносив тілесні ушкодження. Вона нагнулася, спитала: "Що ти робиш?! Я, не відповідаючи, аби не поранити голову, повернувся, і почав бити в спину.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Наніс 16 ударів в груди та спину. Жінка встигла вирватися, перебігти дорогу. Там втратила свідомість. Він, тим часом, наніс собі 5 ножових поранень в живіт та перерізав горло.

Все сталося перед очима в багатьох витріщак, але рятувати постраждалу заходилися безхатченки. Спинили автівку й доправили до лікарні. Та від ран жінка померла. Натомість убивця вижив, і тепер йому доведеться спокутувати гріхи спочатку за земними законами - у в'язниці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.