Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині мати шести дітей вбила колишнього чоловіка ударом в серце

15 червня 2011, 19:49
Дата ефіру/події: Середа, 15 червня 19:49

На Миколаївщині матір шістьох дітей вдарила ножем колишнього чоловіка. Він за кілька хвилин помер. Тепер жінка має довести, що оборонялася, інакше її судитимуть за умисне вбивство.

Марія розійшлася з чоловіком три роки тому. Він пиячив і перебивався випадковими заробітками. Відтоді вряди-годи приходив до жінки сваритися. Останній із таких візитів став для нього фатальним. Неборака навідався опівночі, почав грюкати у двері та вимагати побачення з дітьми.

Марія, підозрювана:

- Мы не открывали, он вырвал дверь, начал другие двери уже вырывать. Вышел сын, начал его выгонять, він начав його штурлять по веранде. Я почула гром, вийшла. Он матюкал, штурлял.

Господиня разом із сином намагалася випровадити колишнього з хати, тоді він ударив жінку, а потім схопив її за горло.

Марія, підозрювана:

- Я кричу: "Пусти!" - а он - нет. Я ещё раз: "Пусти!" Он - нет. А тут столик прямо у дверей, я тут їсти варила. І кухонній нож, я успіла схватить тот нож. І кажу ж його: "Пусти". Он - нет. Він мене дальше душить.

Коли жінці почало вже темніти в очах, вона щосили вдарила нападника ножем. Куди саме - не бачила. Чоловік її відпустив, присів і знепритомнів. Відливання водою не допомогли. Удар був просто в серце. До хати одразу викликали правоохоронців.

Сергій Латій, заступник керівника Єланецького РВ міліції:

- На данное время назначено ряд експертиз - психологические, психиатрические, и по результатам этих экспертных будет принято окончательное решение. На данный момент возбуждено дело по статье 115 части первой - "умышленное убийство".

Тепер жінка має довести, що схопилася за ножа вимушено, захищаючи своє життя та життя свого старшого сина. Якщо суд визнає, що вона перевищила межі самооборони, їй, можливо, пом'якшать покарання - адже на вихованні в неї шестеро дітей, найменшому з яких немає року.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ну вот видите какие законы то что он к ней ходил и угрожал то у нас никто не защитил ету женщину.Она оборонялась она мать и правильно сделала
Ира 18.06.2011, 09:46 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.