Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві "Порше Карера" вилетів на будмайданчик: троє загиблих

17 червня 2011, 12:29
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 червня 12:29

Елітна аварія - у Києві. Відзначився "Порше Карера": знаковий автомобіль на швидкості влетів на будмайданчик, перекинувся кілька разів і вибухнув. Вижити в аварії не вдалося жодному з трьох людей, що їхали спортивним автомобілем. Залишки тієї машини бачили наші журналісти.

На те, що це елітна спортивна машина, нині вказують хіба що розкидані уламки. Ця купа брухту - "Порше Карера". Автівка на швидкості злетіла з дороги і впала на будівельний майданчик. Кілька разів перекинулася, і спалахнула, немов смолоскип.

Свідок аварії:

- Видели летающую машину.

- Она к вам приехала?

- Нет, она прилетела к нам.

Василь, будівельник:

- Почули удар. Шума великого не було, почули удар і потом купа метала летіли на нас, і ми почали убігати з місця роботи.

Вже за кілька хвилин гасити "Порше" приїжджають пожежники. Ще за кілька хвилин на місці медики.

Забирають пасажира, якого знайшли в кількох метрах від автівки. Він ще дихав, але до лікарні не дожив - помер на ношах. Більше рятувати нікого. Від ще одного пасажира та водія залишилися тільки обгорілі скелети. Аби ідентифікувати особи, тіла загиблих відправили на спеціальну експертизу.

Борис Сачалко, кореспондент:

- Якою могла бути швидкість автівки - нині про це можна лише здогадуватися. Машина пробила металевий паркан, розбила кілька важкеленних бетонних блоків і переверталася у цьому котловані ще кілька сотень метрів. Аж тоді - загорілася.

За кілька годин машину прибрали, але її шлях - добре видно. Оце, приміром, частина акустичної колонки, це - фара. Ще можна знайти підвіску, фрагменти паливного баку та двигуна. На силу удару вказує ось цей розбитий бетонний блок - його відкинуло на сотню метрів.

Свідок аварії:

- Ну, наверно, на дуже великій скорості шла.

Свідок аварії:

- 220, должно бути.

Якою була швидкість та кому належала машина - з`ясовують правоохоронці.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- В цій ситуації я сказати нічого не можу, всі ці данні будуть відомі після експертизи. Автівка від потужного удару загорілася, і наразі ведеться слідство. Що саме призвело до такої ДТП - буде встановлювати слідство.

Версій трагедії кілька. Найімовірніша - водій розігнався, і не помітив об'їзної дороги довкола будівельного майданчика.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я в шоке о этого телеканала! В момент когда все уже все знают, кто водитель, кто пассажир и т.д. тут выходит новостной ролик с информацией трехдневной давности!!!!! Ужас!!!! И это не первый раз. Репортаж про Nissan Tida на Оболоне - та же история. Когда все уже трубят что пешехода не было, спустя три дня НТН выпускает репортаж с тупым ведущим, который несет полную охинею, причем это для них не версия, а так и было!!!! Показывает следы от протекторов, якобы их оставил потерпевший автомобиль, хотя эти следы оставила машина Киевэнерго..... Нет слов...
coffe 17.06.2011, 12:54 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.