Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині випадковий знайомий убив і розчленував 32-річну жінку

17 червня 2011, 15:04
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 червня 15:04

Риболовля для жителя Красного Луча завершилася шокуючим виловом. На звичайну вудку клюнула господарська торба, а з неї стирчали дві людські ноги.

Тієї ночі 32-річна луганка пішла з дому, бо в чергове посварилася з чоловіком. Сумувала недовго. Біля пивного генделика зустріла незнайомця, який зголосився не лише пригостити даму самогоном, а й розділити ложе. Проте кохання тривало, доки жінка чомусь не пообіцяла розповісти про зраду своєму чоловікові.

Андрій Петринюк, керівник підрозділу Краснолуцького МВ міліції:

- В ходе произошедшего конфликта данный гражданин совершил убийство, и дабы скрыть следы преступления, расчленил покойную, и в мешках вынес на ставок.

Злочинець зрозумів, що скоїв вбивство, не одразу. Вночі встромив їй ножа в живіт і пішов спати. Коли ж уранці побачив труп, взяв пилку й розчленував нещасну.

Володимир, підозрюваний:

- Донес мешок до ставка. Положил мешок возле какого-то деревца. Опять быстро вернулся домой. Вернулся домой - упаковал части тела.

Та сховати кінці в воду не вийшло. Пошматоване тіло побачили рибалки. Міліціянти швидко відновили хронологію подій й затримали маніяка.

Андрій Петринюк, керівник підрозділу Краснолуцького МВ міліції:

- Данный гражданин был задержан, и во всем сознался. На данный момент он содержится в СИЗО Краснолучского ГУМВД, проводятся дальнейшие следственные действия.

Затриманий чекає завершення слідства. Якщо суд підтвердить звинувачення, на краснолуцького різника чекає довічне покарання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.