Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині міліція не відреагувала належним чином на заяву про побиття

18 червня 2011, 00:22
Дата ефіру/події: Субота, 18 червня 00:22

Зробив зауваження - тримай у пику. За такими правилами живуть у селі Рогозові, на Київщині. На початку липня там відлупцювали молоде подружжя. Попри те, що привселюдно били їх сусіди, міліція не спромоглася з'ясувати ані імена, ані адреси підозрюваних.

Придбавши квартиру в селі Рогозові, Василь та Олена марно сподівалися на спокійне життя. Чи не щовечора під своїми вікнами змушені слухати п'яні посиденьки.

Василь Пигида, постраждалий:

- Пьянки-гулянки каждый день. Вон шашлычницу смастерили. Мы живем на 3-м этаже. Приходим с работы - дым в квартире, дышать нечем.

На зауваження ніхто не реагував. Скаржилися до міліції - не допомогло. А якось подружжя ще й потрапило під гарячу руку нетверезих гульвіс. Компанія напала на Василеву дружину.

Олена Пигида, постраждала:

- Муж начал защищать, они втроем начали избивать мужа. Я взяла телефон звонить в милицию, они выбивают телефон, растаптывают. Говорят: "Звони, звони своим ментам - это тебе не поможет. У нас свои менты есть".

Побите подружжя втекло до автівки й одразу подалося до міліції. Але закривавлену пару там зустріли прохолодно. Дільничний погодився поспілкуватися тільки за дві години, а зустрічатися з бешкетниками взагалі не схотів.

Василь Пигида, постраждалий:

- Мы говорим: "Мы знаем этих людей, они живут в соседнем доме. Пойдемте с ними, разберемся, узнаете личности". На что прозвучал ответ: "Ну, що людей турбувати в 11 часов вечора. Заберу завтра". Прошел один, второй день - никто не является. Потом дело передали другому участковому.

Ні від першого, ні від другого дільничного дванадцять днів - ні слуху, ні духу. А вже потім міліціянт ошалешив подружжя постановою.

Єгор Вотінцев, адвокат:

- В ней указано что в ходе проверки капитаном милиции Алексеевым не было установлено лиц, совершивших преступление, а также не предоставилась возможность установить степень тяжкости нанесенных телесных повреждений.

Адвокат переконаний: капітан не хотів зайвого клопоту, і закрив справу заднім числом - навіть за день до того, як надійшли результати медекспертизи.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- 10 числа була надана СМЕ, що там легкі тілесні ушкодження, але це вже не є підставою для порушення в подальшому кримінальної справи. В даному випадку заявник може звернутися до суду з відповідною заявою, і там надати всі матеріали, і міліція надасть, і правопорушник буде притягнутий у судовому порядку.

В обласному управлінні міліції погоджуються: в діях дільничного не все гаразд. Знімальній групі "Свідка" пообіцяли з'ясувати, чому інспектор не одразу відреагував на заяву подружжя. Адже теплим слідом можна було швидко знайти винних. Тим часом, постраждалі вирішили звернулися до прокуратури. Сподіваються знайти правди там.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Василь привіт. Звяжись зі мною -0676858056
Марян 06.09.2013, 17:50 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.