Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Житомирі затриманий даішниками водій просидів у автівці всю ніч

18 червня 2011, 00:51
Дата ефіру/події: Субота, 18 червня 00:51

Неабияк побешкетував і мешканець Житомира. Він улаштував скандал біля нічного клубу, а потім автомобілем тікав від міліції. Під час гонитви порушник вдарив іншу автівку, а згодом таки не впорався з кермом, вискочив на тротуар і влетів у кущі. Та з цього веселощі тільки починалися.

Автівку після тривалої гонитви міліціянти наздогнали вже в кущах. Саме туди влетів утікач - не втримав керма. Водій "Шкоди" закрився в салоні. Вийти й надати правоохоронцям документи відмовився. В машині просидів до ранку. Вимагав адвоката та зустрічі з керівником міліції. Тривалі перемови закінчилися нічим.

Водій:

- Будете виходити з авто?

- Буду, если придет начальник милиции.

Зранку на місце події викликали евакуатор. Авто разом з водієм доправили на штрафмайданчик. Лише там шибайголова вийшов зі "Шкоди". Результати медекспертизи засвідчили алкоголь в крові. Але своєї провини чоловік не визнав і доводив, що після сварки з дружиною ночував у машині, випив пива.

Водій:

- Нічого такого не пам'ятаю. Не те, що не пам'ятаю, а такого не було. Я поставив машину на узбіччя і ліг спати.

Чому легковика припаркував у кущах, чолов'яга не пояснює. Запевняє: міліціянти причепилися ні з того, ні з сього.

Іван Прохоренко, заступник керівника УДАІ в Житомирській області:

- Мало того, що він керував нетверезий, не зупинився на вимогу працівників ДАІ - після цього скоїв ДТП, і, знову ж таки, ледь сам не постраждав. Дії працівників міліції були згідно законодавства. Тобто затримання, документування і доставка на штрафмайданчик.

Правоохоронці стверджують, попри багату фантазію та веселі оповідки на водія чекає покарання - за керування автомобілем у нетверезому стані та скоєне ДТП під час втечі від даївців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.