Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жорстоке вбивство жінки на Київщині розкрито

22 червня 2011, 10:48
Дата ефіру/події: Середа, 22 червня 10:48

Майже місяць тому "Свідок" розповідав про жорстоке вбивство жінки на Київщині. Спочатку її зґвалтували, а потім закатували. Правоохоронці просили допомогти впізнати жертву й розпочали шукати убивць. І знайшли.

Вони познайомилися в Києві - їм трохи за двадцять, їй майже сорок. Та спільному бажанню відпочити вік не завадив. Спочатку були у столичному Гідропарку, по тому кавалери запропонували поїхати за місто. Зупинили таксі, дорогою купили випити й закусити. Вирушили до села Лебедівки.

Леонід Паланичко, керівник Вишгородського РВ міліції:

- Виявлено місце, де відпочивала компанія - виявлено покривало, розкидані речі, сліди їжі та розпиття спиртних напоїв. Під час детального огляду були виявлені презервативи.

Після випивки молодики зажадали сексу, мовляв, стільки грошей на тебе витратили - відробляй. Жінку така наполегливість образила. Вона відмовила, чим ще більше розлютила кавалерів. Вони її зґвалтували, а по тому жорстоко вбили і скинули в річку. Труп зачепився за каменя. Наступного ранку тіло побачив місцевий хлопчина.

Влад, свідок:

- Я вирішив піти на рибалку, подивитися, яка вода, і де сонце, заглянув під міст, і побачив труп. Це дівчина була, її вбили, перерізали горло, і в роті щось було.

Олександр Марценюк, дільничний Вишгородського РВ міліції:

- На цьому місці знайшли сліди крові. В дальнійшому за бетонною огорожею знайшли труп оголеної жінки зі слідами насильницької смерті.

Загиблою виявилася мешканка столиці, адміністраторка салону краси. Правоохоронці знайшли й таксиста, який возив веселе товариство. Згодом викрили й затримали молодиків, що скоїли вбивство.

Леонід Паланичко, керівник Вишгородського РВ міліції:

- Проведеними слідчими діями, а саме - відтворенням, було доведено участь кожного в скоєнні даного злочину, а саме - як відбувався статевий контакт, як в процесі цього статевого контакту виник умисел позбавити її життя, як її душили, як перерізали горло, як в ротову порожнину забивали палки.

За скоєння жорстокого злочину затриманим загрожує довічне ув`язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.