Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі затримали розбійника, що грабував за допомогою молотка

23 червня 2011, 14:29
Дата ефіру/події: Четвер, 23 червня 14:29

В Одесі затримали зухвалого злочинця, що грабував беззахисних людей. Нероба нападав на жертв ззаду й бив молотком, аж поки вони непритомніли.

Три роки одеські правоохоронці шукали грабіжника, що нападав на перехожих біля Застави на околиці міста. Далеко по здобич нахаба не ходив: діяв у приватному секторі, інколи надівав маску. Підкрадався ззаду і завдавав удару жертві молотком.

Затриманий:

- Я с помощью молотка в вечернее время суток выходил на улицы и пытался грабить пьяных мужчин с целью добычи денег, так как работы давно нет. Старался как-то незаметно идти сзади, красться где-то в темном месте.

56-річний розбійник молотком бив по голові доти, доки людина не непритомніла. Далі - оббирав кишені та гаманці. Поки нарахували десять жертв нападника, крім того, одного з одеситів він позбавив життя.

Тетяна Хмельницька, співробітниця відділу Одеського МУ міліції:

- Начиная с 2007 года, мужчина на территории Малиновского района совершал разбойные нападения на граждан с применением физического насилия. В одном из случаев жертва преступника - мужчина - скончался от полученных телесных повреждений на месте.

Правоохоронці припускають: знають ще не всіх жертв злочинця. Тож просять тих, хто, можливо, також не уник зустрічі з розбійником, повідомити до міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Wow, your post makes mine look feelbe. More power to you!
Kenisha 30.06.2011, 20:46 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.